Beko Basketbol Ligi’nde 2. yarı maç programı

Beko Basketbol Ligi’nde sezonun ikinci yarısı 26 Ocak Cumartesi günü Ankara’da oynanacak Hacettepe Üniversitesi – Aliağa Petkim mücadelesiyle start alacak.

23 Ocak 2013 Çarşamba 18:57 tarihinde eklendi.

 

 
Ligde sezonun ikinci yarısının ilk hafta açılışını Hacettepe Üniversitesi ile Aliağa Petkim yapacak. Ankara Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.45’te başlayacak. Aynı gün saat 16.00’da ise iki karşılaşma oynanacak. Edip Buran Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pınar Karşıyaka’yı; Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ise Olin Edirne’yi konuk edecek. Mersin temsilcisi bu sezon ilk kez kendi evinde mücadele edecek.
 
Günün son iki maçının başlama saati ise 17:00… Tofaş ile TED Ankara Kolejliler, Bursa Atatürk Spor Salonu’nda; Galatasaray Medical Park ile Antalya Büyükşehir Belediyesi ise Abdi İpekçi Spor Salonu’nda galibiyet için karşı karşıya gelecek. Sarı – Kırmızılıların, Antalya temsilcisini ağırlayacağı maçı Lig TV3 canlı olarak ekranlara getirecek.
 
Pazar günü ligde iki maç var. Günün ilk maçında Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena’da Erdemir’i konuk ederken Bandırma’da ise haftanın en önemli maçı oynanacak. Banvit, ligin ilk yarısında mağlup olduğu lider Anadolu Efes’le sahasında karşılaşacak. Her iki maç da Lig TV3’ten yayınlanacak.
 
Ligin kapanışı ise Ankara’da 28 Ocak Pazartesi saat 19.00’da günü oynanacak Türk Telekom – Beşiktaş maçıyla yapılacak. Bu mücadele de Lig TV3’ten canlı olarak basketbolseverlere aktarılacak.
 
Beko Basketbol Ligi'nde ikinci yarının ilk hafta maç programı şöyle:
 
26 Ocak Cumartesi
 
15.45 Hacettepe Üniversitesi - Aliağa Petkim
16.00 Mersin Büyükşehir Belediye - Pınar Karşıyaka
16.00 Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye - Olin Edirne
17.00 Tofaş - TED Ankara Kolejliler
17:00 Galatasaray Medical Park - Antalya Büyükşehir Belediye
 
27 Ocak Pazar
 
13.30 Fenerbahçe Ülker - Erdemir
15.30 Banvit - Anadolu Efes
 
28 Ocak Pazartesi
 
19.00 Türk Telekom - Beşiktaş.

CİHAN