Belediye başkanının makam aracı bağlandı

Tokat Niksar'a bağlı Günebakan beldesinin Belediye Başkanı Hasan Polatkan, makam aracının önceki belediye yönetiminin borçlarından ötürü Amasya'da trafik ekiplerince bağlandığını söyledi.

18 Mart 2012 Pazar 18:27 tarihinde eklendi.

Polatkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Günebakan beldesine ait projeleri takip etmek için bazı belde belediye başkanı arkadaşlarıyla Ankara'ya giderken Amasya'da makam aracının trafik ekipleri tarafından bağlandığını vurguladı. 
    
Kendisinin kullandığı 60 NG 183 plakalı makam aracına belediyenin borçları nedeniyle haciz konulduğunu ve yakalama kararı çıktığını belirten Polatkan, bin 200 nüfuslu Günebakan Belediyesi'nin borçları yüzünden zor durumda olduğunu kaydetti. 
    
Polatkan, ''Aracımız bizden önceki belediye yönetiminin borçlarından ötürü bağlandı. Belediyeyi bu duruma düşürenler utansın. Belediyeyi bu duruma düşürenler utansın. Şu anda 19 icramız var. Belediyemiz çok zor durumda. Şu an Amasya'da bir utanç daha yaşadım '' diye konuştu. 
    
Belediyenin 1 milyon liranın üzerinde borcu olduğunu aktaran Polatkan, makam aracına haciz konulduğundan haberinin olmadığını ifade ederek Ankara'ya, Başçiftlik Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ve Yolkonak Belediye Başkanı Musa Atasoy ile Niksar'dan gelecek bir araçla devam edeceklerini söyledi. 
    
Söz konusu makam aracı ise trafik ekipleri tarafından emniyetin otoparkına çekildi.