Belediye otobüsü dehşet saçtı

Ankara’da park halindeyken freni patlayan belediye otobüsü yokuş aşağı geri geri giderek, baba-kızın bulunduğu otomobil çarptı. Otomobilin kenarında bulunan babayı altına alan belediye otobüsü, bir evin bahçesine girdi.

24 Ocak 2014 Cuma 16:43 tarihinde eklendi.

Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan ve otobüsün altından kendi imkânlarıyla çıkan baba koşarak, otomobilde bulunan kızına sarıldı. Tüm yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Altındağ Aydınlıkevler’de belediye otobüsünün neden olduğu kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Altınpark Caddesi'nde park halinde bulunan 06 BE 7986 plakalı belediye otobüsü freni boşalarak geri geri hareket etti. Yaklaşık 150 metre şoförsüz şekilde başıboş seyreden otobüs daha sonra bir apartman girişinde, içinde çocuk bulunan otomobile çarptı. Aracın yanında bulunan vatandaşı altına alan otobüs, bir binanın bahçesine girdi. Otobüsün sürüklediği vatandaş, kendi imkanlarıyla bulunduğu yerden kurtulmayı başardı. Otobüsün altından çıkan baba hemen araçta bulunan kızına koştu. Kızının yaralanmadığını gören baba büyük bir sevinçle kızına sarıldı.
Kazanın ardından önce vatandaşlar otobüsün olduğu yere koştu. Baba ve kızı bir araca bindirilerek kontrol amaçlı hastaneye götürülmek istendi. Bu sırada gelen sağlık ekipleri baba ve kızını hastaneye kaldırdı. Sağlık ekipleri ayrıca otobüsün altında başka kişinin bulunup bulunmadığını kontrol etti.
 


CİHAN