Belgrad'a ucuz uçuşlar başlıyor

Pegasus Hava Yolları, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a şubat ayından itibaren sefer başlatıyor.

Belgrada ucuz uçuşlar başlıyor
25 Aralık 2012 Salı 13:38 tarihinde eklendi.

 

Pegasus Hava Yolları'nın 2013 yılında uçuşlarına başlayacağı ilk uçuş noktası Belgrad oldu. Belgrad uçuşları, 1 Şubat 2013 tarihinden itibaren salı, perşembe, cuma ve pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan karşılıklı olarak gerçekleşecek. 
 
Belgrad uçuşlarının biletleri, 49.99 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Pegasus'la İstanbul'a gelen yolcular buradan da Türkiye'de Adana, Ankara, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon'a; yurt dışında ise Almatı, Beyrut, Dubai, Krasnodar, Kuzey Kıbrıs-Ercan, Tahran ve Tiflis'e bağlantılı uçabilecek. 
 
Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri olan, Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği noktada tarih ve modernliğin iç içe geçtiği Belgrad, Sırbistan'ın başkenti olmasının yanı sıra birçok farklı kültürün tarihinden izleri de taşıyor. Osmanlı idaresinde 350 yıla yakın bir süre kalan Belgrad, başta Kalemegdan olmak üzere birçok tarihi yapıyı ve doğal güzelliği de bünyesinde barındırıyor. 
 
Bu arada, Pegasus Havayolları'nın Belgrad'ın yanı sıra Şubat ayından itibaren Saraybosna'ya da uçuş başlatacağı öğrenildi. 
 
2013 yılı için filosunda büyük bir genişleme hazırlığı içerisinde olan Pegasus, bir süre önce 100 Airbus siparişi vermişti. Pegasus Hava Yolları, 15 Ağustos 2011 tarihinden itibaren İzmir'den, 16 Ağustos 2011 tarihinden itibaren de İstanbul'dan Makedonya'nın başkenti Üsküp'e, 29.99 avrodan başlayan fiyatlarla uçuş başlatmıştı. Pegasus, Kosova'ya ise 17 Ekim 2011 tarihinden beri 29.99 avrodan başlayan fiyatlarla seferler düzenliyor.