Belhanda için şok yorum!

Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları sürerken Montpellier'in Faslı yıldızı Younes Belhanda için duayen yorumcu Hıncal Uluç'tan çarpıcı bir yorum geldi; "Belhanda kim?"

Belhanda için şok yorum!
09 Ocak 2013 Çarşamba 14:36 tarihinde eklendi.

 

Uluç sabahspor.com'da kendiyle yapılan söyleşide çarpıcı ifadeler kullanırken Aziz Yıldırım'ın SMS ile ilk 11'leri teknik direktör Aykut Kocaman'a da ileteceğini öne sürdü.
 
BELHANDA KİM?
 
"Belhanda kim? Fenerbahçe, Alex'in yerini dolduracak bir adam arıyorsa Alex'i apar topar niye gönderdiler? İnsanın aklının alacağı şeyler değil ama Fenerbahçe'de her şey mümkün, her şey olabilir! Artık komediyi saklamıyorlar da...
 
Aziz Yıldırım, Antalya'da takımla beraber kampa giriyor. Takımın gerçek teknik direktörü o... Çünkü Aykut Kocaman'ın artık itibar olarak da kredisinin kalmadığını herkes biliyor."
 
Aykut'un bir açıklamasını okudum, gülesim geldi! Sezon sonunda ciddi değerlendirme yapacakmış, o zaman karar verecekmiş! Versen ne olacak, vermesen ne olacak! Senin ciddi kararını kim ciddiye alır artık... Böyle bir şey olur mu? Koskoca Fenerbahçe'nin 'teknik direktörü' diye orada bulundurduğu adama bak, tepesinde kulüp başkanı, kendisi değerlendirmesini sezon sonunda ciddi olarak yapacak!
Hadi canım... "
 
F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPAN ADAMIN ADI
 
"Ama şampiyon bile olsa Fenerbahçe'yi şampiyon yapan adamın adı şimdiden belli: Aziz Yıldırım... 'Aykut kaçmış gitmişti, onu geri getirdim. Takımla konuştum. "
 
"Takımı toparladım. 'Aykut'a arkandayım' dedim, moral verdim. SMS ile sahaya çıkacak 11'leri söyledim. Devre arasında soyunma odasına inip Aykut'a ikinci devre oynayacağı taktiği söyledim. Fenerbahçe böylece şampiyon oldu!' Şimdiden bunu yazın. Fenerbahçe şampiyon olursa budur..."
 
"Fener şampiyon olamazsa bu sene, 'Biz Aykut'a bir şans daha verdik ama bu şansı kullanamadı. Artık yapacak bir şey yok. Seneye bakıyoruz. Aykut'un arkasında daha fazla duramayız. Hadi bakalım sana güle güle..." Şamaroğlanı, günah keçisi..."