Bem-Bir-Sen'in basın ödülleri sahiplerini buldu

Bem-Bir-Sen’in 19. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İbrahim Keresteci Basın Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Bem-Bir-Senin basın ödülleri sahiplerini buldu
10 Ocak 2013 Perşembe 23:01 tarihinde eklendi.

 

 
Ramada Otel’de yapılan ödül törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, çok sayıda milletvekili ile senidka yöneticileri ve gazeteciler katıldı. Ödül töreninde, sendikanın 19. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gecenin anısına bir pasta kesildi. Pastayı Bakan Şahin, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve sendika yönetim kurulu üyeleri birlikte kesti. Açılış konuşması yapan sendika başkanı Turbay, Bem-Bir-Sen’in şimdiye kadar ki çalışmalarını ve bundan sonra yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. 
 
Ödüllerin ilki İbrahim Keresteci Özel Ödülü ismiyle Suriye’de yaralanan Anadolu Ajansı muhabiri Sinan Gül’e yine Suriye’de rejim tarafından bir süre tutuklanan gazeteciler Adem Özköse ile Hamit Coşkun’a ve halen Suriye’de bulunan kendisinden haber alınamayan Beşşar Kaddumi’nin adına eşi Arzu Kaddumi’ye verildi.
 
Daha sonra yazılı ve görsel medya kuruluşlarının ödülleri takdim edildi. Haber ajansı alanında Cihan ödüle layık görülürken, ödülü ajansın Ankara Temsilcisi Mustafa Kılıç aldı. Basın alanında ise Zaman Gazetesi’ne ödül verilirken, gazete adına ödülü Ankara Haber Müdürü Zekai Özçınar aldı. 
 
Coşkulu bir ortamda gerçekleşen ödül töreninde yazılı ve görsel medyadan çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcileri de yer aldı. 
 
Bu arada Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, törende yaptığı kısa konuşma ile kılık kıyafet serbestliğine dikkat çekti ve başlatılan kampanyaya destek istedi. Gündoğdu’nun altını çizdiği kampanya için bazı görevlilerin salonun dışında imza topladığı da gözlendi.

CİHAN