"Ben bile inandım"

İstanbul Başakşehir'in Milan'ın Ganalı orta saha oyuncusu Michael Essien’le ilgilendiği öne sürüldü. Ancak kulüpte büyük heyecan yaratan bu iddia yalanlandı.

Ben bile inandım
27 Ocak 2015 Salı 19:54 tarihinde eklendi.
İtalyan Sky Sport'un muhabiri Gianluca di Marzio, İstanbul Başakşehir’in maddi açıdan zor günler geçiren Milan'ın Ganalı orta saha oyuncusu Michael Essien'e göz diktiğini iddia etti. 
 
Radyospor’a konuşan İstanbul Başakşehir Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, iddialarla ilgili olarak, “Adı üstünde iddia. Ama taraftarımızı çok heyecanlandırdı. Sosyal medyada çok sayıda mesaj alıyoruz. Essien'le hiç bir bağlantımız olmadı. Ne teknik direktörümüz ne de yönetimimizin böyle bir düşüncesi yok” dedi.
 
"ÜÇ OYUNCU ALABİLİRİZ"
 
Kadrolarına üç oyuncuyu daha katmayı planladıklarını dile getiren Saral, “Bir yabancı ve iki yerli oyuncu alabiliriz. Kesin değil. Görüşmelerimiz devam ediyor. Genç oyuncuları kadromuza katacağız'' diye konuştu.
 
"GALATASARAY'DAN VEYSEL SARI'YI İSTEDİK"
 
Galatasaray'dan Engin Baytar, Aydın Yılmaz ya da Gökhan Zan'ın gündemlerine gelmediğini belirten Saral, ''Biz sadece Veysel Sarı'yı istedik. Menajerleriyle görüştük, anlaşamadık'' dedi.
 
BEŞİKTAŞ'IN STADI KULLANMASI
 
Beşiktaş'a ligin ikinci yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın kapılarını açmaları konusunda da değerlendirmede bulunan Mustafa Saral şöyle konuştu: ''Başkanımız Göksel Gümüşdağ ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman görüşüyorlar. İki maç için Beşiktaş'a sahamızı vermemiz gündemde. Zeminin durumu önemli. Bu konuda bir bakım çalışması yapıyoruz. Bu duruma göre stadı Beşiktaş'a hangi tarihlerde vereceğimizi karar bağlayacağız.”