Ben gelirim ama Q7 gider

Schuster'in yerine düşünülen isimlerden biri olan Benitez'den gelen talep üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Ben gelirim ama Q7 gider
23 Şubat 2011 Çarşamba 09:45 tarihinde eklendi, 1.127 kez okundu.

 

Beşiktaş yönetimi geçen hafta, İnter'den gönderildikten sonra Madrid'de dinlenen Benitez ve menajeriyle bir araya gelerek, nabız yoklaması yaptı. Bu görüşmede İspanyol hocanın söylemleri, siyah-beyazlı yöneticileri adeta şok etti.
 
SİMAO'YU ALMAK İNTİHAR
Beşiktaş'ın kazandığı ve kaybettiği maçların yer aldığı 4 kaseti toplantı öncesi Benitez'e gönderen yöneticiler, görüşme sırasında İspanyol hocanın yaptığı yorumlar karşısına şaşkına döndü. Benitez, Quaresma'nın sadece kendisine oynadığını ve bu nedenle Beşiktaş'ın onun oynadığı her maçta eksik kalacağını belirterek, "Ben gelirim, ama aynı gün Quaresma gider" dedi ve şöyle devam etti: Quaresma varken, Simao'yu da almak resmen intihardır.
 
ROTA LİPPİ'YE DÖNDÜ
Rafael Benitez'in bu talebi karşısında şaşıran Beşiktaşlı yöneticiler, İspanyol teknik adam için hazırladıkları 4 kasedi, bu kez İtalyan teknik direktör Marcello Lippi'ye izlettirmek ve görüşlerini almak için menajeri olan oğlu Davide Lippi ile temas kurdular. Davide Lippi bu kasetleri Bari'de teklif bekleyen babasına ileteceğini Beşiktaşlı yöneticilere söylediği öğrenildi. Siyahbeyazlılar, şimdi Lippi'den gelecek olan yanıta göre son kararlarını verecekler.