''Ben hayata Müjdat Gezen gibi bakmıyorum''

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan şahsın serbest bırakılmasına yönelik tepkilerin ardından canlı yayında konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Bozdağ, "Kim suç işlerse onlar karşılığını bulur. Yargı kimseyi korumaz birisi suç işlediğinde zaman yargının önüne geldiğinde yargı kanunu uygular."dedi.

Ben hayata Müjdat Gezen gibi bakmıyorum
24 Şubat 2017 Cuma 06:58 tarihinde eklendi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CNN Türk'te canlı yayınlanan Özel röportajda Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat ve Doğan TV Ankara temsilcisi Hakan Çelik'in konuğu oldu.
 
Hande Fırat'ın,"Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan isim tutuksuz, serbest bırakıldı ama işte pek çok isim tweet attığı için hakaret iddiası ile tutuklu ne diyeceksiniz?" sorusuna, Bakan Bozdağ,"Kim suç işlerse onlar karşılığını bulur." dedi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,"Yargı kimseyi korumaz birisi suç işlediğinde zaman yargının önüne geldiğinde yargı kanunu uygular." dedi.
 
"BEN MÜJDAT GEZEN GİBİ DÜNYAYA BAKMIYORUM"
 
Bozdağ, "Şimdi ideolojik kavgalar var. Evet, hayır tartışmaları var. Evet veya hayır diyenlerin başına bir şeyler geliyor. Sanatçılarımızın ideolojik alt yapılarından kaynaklanıyor. İdeolojik bakıyor. Sanatçı ideolojik bakmaması lazım. Ben Müjdat Gezen gibi dünyaya bakmıyorum. Bakmak zorunda da değilim. O da benim gibi bakmak zorunda değil. Ama o bana ben de ona saygı duymak zorundayım.
 
Rıdvan Dilmen onu dedi. Adamı linç ettiler. Öbürü başka bir şey diyor. İtiraz etmemiz gereken niye sen evet dedin değil, evet diyene sen bunu niye diyorsun onu eleştiren kişinin karşısında durmamız lazım. Bunun tam tersi hayır diyen için de geçerli. Demokratik bir ortam niye rahatsız olunsun" diye konuştu.