'Ben salak mıyım?'

Teknik direktör Yılmaz Vural katıldığı televizyon programında adeta isyan etti.

Ben salak mıyım?
06 Eylül 2013 Cuma 10:24 tarihinde eklendi.
Geçen sezonu Elazığspor'un başında tamamladıktan sonra yollarını ayıran Yılmaz Vural, katıldığı TRT Spor'da yayınlanan Bire Bir programında birbirinden önemli açıklamalar yaptı.
 
Yılmaz Vural şunları söyledi:
 
"Fatih Terim, Şenol Güneş hangi antrönerleri yetiştirdi? Ben antrenör olacağım diye inşaatlarda çile çektim. Salak mıyım bana Fenerbahçe'yi, Milli Takım'ı verin diyorum? Verin arkadaşım bakın neler olacak. Türkiye'nin en çok maç yöneten hocasıyım. Halkın sevgilisiyim ama hiç beni düşünmüyorlar."
 
"Futbolcular modern gladyatördür. Futbolcu biraz parlıyor hemen altına araba yanına sarışın bayan veriyorsunuz. Bu yanlış."
 
"22 takım çalıştırdım. 2 takım dışında diğer takımların hepsini ben bıraktım. Bursaspor'a her gittiğim senelerde 16. aldım 5. bitirdim. Bursaspor, Türkiye'nin Milan'ı."
 
"Başbakanım, halk Milli Takımın başına beni istiyor. Benim çalıştırdığım takımlarda taraftar sayısı artar. Küme düşsek bile iyi top oynarız. Milli Takımda yabancı teknik adam başarılı olamaz. Ben Türkçe anlaşamıyorum oyuncularla o nasıl anlaşacak ?