"Ben yazmadım!"

Kadir Topbaş tweetine gelen tepkiler üzerine Ajda Pekkan böyle açıklama yaptı

Ben yazmadım!
23 Haziran 2013 Pazar 12:18 tarihinde eklendi.
Gezi olayları sırasında belediyenin parka çiçek dikip ağaçlandırma yapması üzerine ünlü şarkıcı Ajda Pekkan twitter üzerinden Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür mesajı yayınlamıştı.
 
Günler sonra gelen tepkiler üzerine Hürriyet'teki köşesinden açıklama yapan Pekkan, o mesajın bilgisi dışında paylaşıldığını kaydederek 'Bazıları beni sarışın görmeye alıştı, gerçek sarışın zannettiler galiba!' dedi.
 
İŞTE PEKKAN'IN AÇIKLAMALARININ ÖNE ÇIKAN SATIRLARI
 
Meğer ben bir tweet atmışım ve demişim ki; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim’e bugün 100 ağaç, 5000 gül dikti. Doğaya verdiği destek için Kadir Topbaş’a teşekkürler...” Hem de ne zaman? Gezi Parkı’nın boşaltıldığı, kadınlar ve çocukların gece boyu gaz altında kaldığı gecenin sabahında! İnadına yapar gibi. Allah’ınızı severseniz böyle bir şeyi aklınız alıyor mu? İnsanların canı yanarken, gerilim yaşanırken, ortalık toz dumanken, acılar bu kadar tazeyken... Ben dünyadan bihabermişim gibi böyle bir mesajı nasıl atabilirim?
 
BAZILARI BENİ GERÇEK SARIŞIN ZANNETTİ
 
Bazıları beni sarışın görmeye alıştı, gerçek sarışın zannettiler galiba! (Gerçek sarışınlar da alınmasın, işin şakası bu. Yoksa aklın saç rengiyle ilgisi olmadığını da yazdım burada...) Gezi Parkı konusundaki fikrimi olaylar başladığı ilk hafta bu köşede yazdım, merak eden açar okur. Peki kim attı bu mesajı benim hesabımdan? Ah bir bilsem... Yapacağımı bilirim zaten. Aslında tam bir hack’lenme de değil bu anladığım kadarıyla. Bu hesabın şifreleri birden çok kişide vardı. İlk açanlar başkaydı, bugün benim adıma ekibimden kullananlar başka...
 
O HESABIMI İPTAL ETTİM
 
Sonuçta bana söylenen şu oldu; “Keşke hesabınızın şifresini bu kadar çok kişiyle paylaşmamış olsaydınız...” Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya... “pekkan1” hesabını iptal ettim ben de. Yeni adresimin şifresini kimselere vermeyeceğim artık. Bu kadar olayı anlattıktan sonra o mesajı hâlâ benim yazdığıma inananlar varsa, onlara da bir Ajda Pekkan şarkısı gönderiyorum: “Haykıracak nefesim kalmasa bile...”