Bengü, Gözne'de halk konseri verdi

Pop müzik şarkıcısı Bengü, Mersin'in Gözne Beldesi'nde ücretsiz halk konseri verdi. Meydanı dolduran yaklaşık 10 bin kişi, Bengü'nün şarkılarıyla coştu.

Bengü, Göznede halk konseri verdi
01 Eylül 2013 Pazar 17:27 tarihinde eklendi, 1.757 kez okundu.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Gözne Belediyesi Şenlik Alanı'ndaki konsere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Maciz Özcan, Gözne Belediye Başkanı Cemal Yaz ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan şarkıcı Bengü, seslendirdiği parçalarla sevenlerini coşturdu. Bengü, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.
 
Konserin sonunda sahneye gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Maciz Özcan ve Gözne Belediye Başkanı Cemal Yaz, sanatçı Bengü'yü kutladı. Başkan Macit Özcan, "Burada gördüğüm manzara beni gerçekten çok mutlu etti. İnsanlarımızın coşkulu bir şekilde, barış ve kardeşlik duygularıyla eğlenmesinden çok memnun oldum. Siz istedikten sonra Türkiye'nin en ünlü sanatçılarını getirmeye devam edeceğiz" dedi.
 
Daha sonra Bengü'ye çiçek ve plaket takdim eden Özcan, 'Damarımda Kanımsın' adlı parçayı birlikte seslendirerek kalabalıktan büyük bir alkış aldı.
 
2014 yerel seçimleri için CHP'den yeniden aday adayı olan Özcan, göreve tekrar geldiği takdirde konserin verildiği alanı geniş bir meydana dönüştürme ve beldenin kanalizasyon sorunun çözme sözü verdi. Konuşmaların ardından konser havai fişekler eşliğinde hep birlikte söylenen 10'ncü Yıl Marşı ile sona erdi. 

DHA