Bengü'den gizlenen haber

Konserden dönerken kaza geçiren ve ölümden dönen genç şarkıcıya estetik ameliyat yapıldı. Şarkıcıya Şarkıcıya korumasının öldüğü söylenmedi.

Bengüden gizlenen haber
11 Haziran 2012 Pazartesi 09:05 tarihinde eklendi, 1.129 kez okundu.

 

Ünlü şarkıcı Bengü Erden, Ankara’da verdiği konserin ardından sabaha karşı özel minibüsüyle İstanbul’a doğru yola çıktı. İçinde şarkıcının ve koruması Ümit Özer’in bulunduğu Salih Yağlıcı idaresindeki 06 YT 072 plakalı özel minibüs TEM Otoyolu Çamlıca gişelerine 2 kilometre kala Sancaktepe’de mevkiinde henüz bilinmeyen sebeple kontrolden çıkarak bariyere çarptı.
 
Minibüs çarpmanın etkisiyle orta refüjde ters dönerek durabildi. Kazadan yaralı kurtulan şoför Salih Yağlıcı yakında bulunan dinlenme noktasına giderek, buradaki kamyonculardan yardım istedi. Yardıma koşan kamyoncular Bengü’yü yaralı olarak minibüsten çıkardı. Olay yerine ambulans çağrıldı.
 
‘MİNİBÜS ÇOK HIZLIYDI’ 
 
Bengü’ye ve Yağlıcı’ya ilk müdahale kaza yerinde yapıldı, ancak Bengü’nün koruması Ümit Özer’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
Bengü ve şoförü, kazanın hemen ardından, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şarkıcı buradaki ilk müdahaleden sonra Özel Maslak Acıbadem Hastanesi’ni sevk edildi. Bu arada görgü tanıkları minibüsün çok hızlı seyrettiğini söyledi. Burnunda kırık olan, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde kesiler oluşan Bengü’ye estetik operasyon yapıldı.
 
Kazanın duyulmasının ardından, aralarında Ziynet Sali, Murat Boz ve Demet Akalın’ın da bulunduğu çok sayıda sanatçı hastaneye koştu. Şarkıcının durumunun iyi olduğu ve tedavisinin birkaç gün daha devam edeceği belirtildi. Bu arada, Bengü’den kazada korumasının hayatını kaybettiği bilgisinin saklandığı öğrenildi.
 
Bugün