"Beni en iyi Erdoğan ve Gül anlar"

Fransa'da yaşayan Cem Uzan, bomba açıklamalarda bulunarak Aydın Doğan ve Dinç Bilgin'i topa tuttu.

Beni en iyi Erdoğan ve Gül anlar
17 Mart 2013 Pazar 16:11 tarihinde eklendi, 1.948 kez okundu.

Türkiye’nin en önemli ailesinin en güçlü ismiydi. Attığı her adım, aldığı her karar olaydı! 2002’de siyasete girdi. İşler pek istediği gibi gitmedi. Bankalarına, şirketlerine el konuldu. Önce ailesi sonra kendisi ülkeyi terk etti.

 
BENİ EN İYİ SAYIN ERDOĞAN VE GÜL ANLAR 
 
Cem Uzan uzun süre devam eden suskunluğunu Takvim gazetesinden Ergun Diler’e bozdu. 28 Şubat ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Uzan, o dönemde bir tek kendi medyasının temiz kaldığını, o dönemki dönemi en iyi anlayacak olan kişilerin ise Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül olduğunu söyledi.
 
Burada size anlatacaklarımı, en iyi sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan anlar.
 
AYDIN DOĞAN ÖDÜLLENDİRİLDİ 
 
Neden biliyor musunuz? Çünkü onlar 28 Şubat’ta aynı mekanizmanın mağdurları değiller miydi?
 
Ben o günlerde Londra’da yaşıyordum. Ve Star Tv’nin başında da, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, Ufuk Güldemir vardı. O kadar şahsiyetine ve kişiliğine inandığım birisi idi.. "Ufuk ne istiyorsan yap" dedim.
 
"İnandığı ve güvendiği ne varsa yap" dedim. O yüzden 28 Şubat sürecinin içinde en ufak bir şekilde bile olmayan tek medya grubu Star medya grubudur. Bunu bugün, devleti yönetenler gayet iyi bilirler.
 
28 Şubat sürecinde nasıl Refahyol iktidarındaki insanlar, hak etmedikleri, uzaktan yakından alakaları olamayan suçlamalara maruz kaldılar ve mağduriyetler yaşadılarsa, bu mağduriyetleri yaşatanlar o gün itibari ile konuşuyorum, MEDYA PATRONLARIDIR.
 
Aydın Doğan ve Dinç Bilgin’dir. Medyadaki bütün olayları Aydın Doğan, Sedat Ergin, Fatih Altaylı, Dinç Bilgin, Zafer Mutlu ve Fatih Çekirge olarak bu ekip yapmıştır.
 
DEVLET KAYITLARINDA VAR
 
Aynı olayın küçük bir versiyonunu da bana uyguladılar. 28 Şubat’ın ödüllerini hiç takip etttiniz mi? 28 Şubat’ın sonunda medya patronları ne elde etti? Biliyor musunuz? Petrol Ofisi ve Etibank. 28 Şubat’tan 6 ay sonra... 
 
Ben sizi iktidara getirmişim, siz Başbakan olmuşsunuz. Ben sizi eşofmanla karşılayacak derecedeyim. Ver bakalım şuradan bana bir şey diyorsun. PEtrol Ofisi ve Etibank, bunların ödülleridir. Ben yalan söylemiyorum. Devletin kayıtlarında var bunlar. Tarihi belli, saati belli. Satış şartları belli.
 
GENELKURMAY’DAN ARAYIP FIRÇA ATTILAR
 
Bir Pazar günü Londra’daki evimde telefon çaldı. Sekreterim arıyor. Efendim Star’ın bütün telefonlarından sizi arıyorlar. Genelkurmay’dan sizi arıyorlar.  Peki dedim. Açtım beni çağırıyorlamış. Atladım gittim Ankara’ya. Çağıran Erol Özkasnak. Medya patronu çağrılıyor uyarılma ne fırça atılıyor.Gerisi için de nokta nokta nokta diyelim tamam mı? Ondan sonrasını bana bırakın dedi.