"Beni öldürün"

'İffet' dizisinde rol Mahir Günşiray, bölüm başına aldığı ücretin artırılma isteği kabul edilmeyince 'Beni öldürün' dedi

Beni öldürün
12 Nisan 2012 Perşembe 08:32 tarihinde eklendi, 1.835 kez okundu.

 

Star TV'nin beğenilen dizisi "İffet"te Ali İhsan karakterini canlandıran Mahir Günşıray'ın ekipten ayrılacağı konuşuluyor. İddiaya göre Günşıray'ın bu kararı almasına, başrolü paylaşan ve gerçek hayatta sevgili olan Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol neden oldu. 
 
Günşıray, bu iki oyuncunun kendisinden fazla para aldığını o nedenle, bölüm başına aldığı ücretin artırılmasını istedi. Yapımcı firma, oyuncunun bu teklifine olumlu bakmadı. Günşiray da, ekipten ayrılmaya karar verdi. Kararını dizinin yapımcılarına bildiren Günşıray, senaryoda değişiklik yapılarak canlandırdığı karakterin öldürülmesini istedi. 
 
Oyuncunun bu isteğine olumlu yanıt veren yapım şirketi, önümüzdeki hafta dizinin senaristiyle bir araya gelip senaryoda yapılabilecek değişiklikleri konuşacak.
 
Yakınlaşmaları rahatsız etti
 
Söylenenlere göre Mahir Günşıray'ın diziden ayrılmak istemesinde, Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol arasında yaşanan kavgaların da payı var. "Sürekli tartışıyorlar, gergin ortamda çalışmaktan yoruldum" diyen ünlü oyuncunun, genç çiftin zaman zaman çekim aralarında yakınlaşıp öpüşmelerinden de rahatsız olduğu iddialar arasında.