'Bennu gibi evli adamla görüşmüyorum'

Ünlü modacı Zeynep Tunuslu'nun, geçmişte eşini elinden alan yakın arkadaşı, fotoğrafçı Bennu Gerede'nin yıllar sonra eski eşi Cem Büyükhanlı'yla flört etmesinin yankıları sürüyor

Bennu gibi evli adamla görüşmüyorum
08 Kasım 2011 Salı 09:55 tarihinde eklendi, 2.819 kez okundu.

 

Gerede, geçen mayıs ayında boşandıktan sonra tekrar beraber olduğu işadamı Büyükhanlı’nın Tunuslu’yla görüştüğünü, hatta gece kulüplerinde öpüştüğünü öğrenince çılgına dönmüştü. Aldatıldığını söyleyen ve isyan eden Gerede, “Cem ile aramız bozuktu ama ilişkimiz bitmemişti. Bu sırada aldatıldığımı öğrenmek utanç verici. Sokak başlarında öpüştüklerini duyunca kulaklarıma inanamadım. Benimle beraberken bir hafta boyunca o kadınla da beraber olmuş. Bütün bunlara hâlâ inanamıyorum. Artık bu saatten sonra bu konu benim için bitmiştir, ilgilenmiyorum” dedi.
 
Bennu Gerede’nin eski eşi Cem Büyükhanlı’dan çok hoşlandığını itiraf eden Zeynep Tunuslu ise kendisi ve Büyükhanlı’yı eleştirmeye Gerede’nin hakkı olmadığını söyledi. Tunuslu şöyle konuştu:
 
“Ortada bir aldatma yok. Zaten ilişkileri bitmiş. Bennu sabahlara kadar W Otel’de kalmış, çocuk sabahlara kadar onun yolunu mu gözlesin? Bennu çocuğu geri almak isterken benimle ilişki yaşadığını öğrenince endişeye kapılmış. Her yere bizi karalayan mail’ler atmış. Ne ayıp, ne saçma. Yoksa benim yerime, Ayşe, Fatma olsa bu kadar oralı olmayacaktı. Ne ben ne de Cem ona nispet yapma derdinde değiliz. Aramızda başka bir şey var. İkimiz de bekârız. Cem’le görüşmelerimiz inşallah ilişkiye döner. Aklı varsa Cem beni elinden kaçırmaz. Çünkü ben ondan çok hoşlandım. Yoksa Bennu benim için bir şey ifade etmiyor. Zaten Bennu’nun değer yargıları ortada, evlilik dışı çocuklar doğurmuş, ben en yakın arkadaşıyken benim eşimle beraber olmuş. Bunların neresi etik? Bütün bunlar bana da, toplumumuzun ahlak yapısına göre de ters. Ben bekâr bir adamla dışarı çıkıyor ve eğleniyorum sonuçta, evli bir adamla değil.”