"Beraberliği sıcağa bağlamak doğru değil"

PTT 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, konuk ettikleri Denizlispor maçında kaçırdıkları 2 puan için üzgün olduklarını söyledi.

Beraberliği sıcağa bağlamak doğru değil
31 Ağustos 2014 Pazar 00:01 tarihinde eklendi.

Maç içerisinde son vuruşların sıcağa bağlanmasının doğru olmadığını söyleyen Karaman, "Benim düzenimde öyle bir şey yok. Bir oyuncu sıcakta da oynayacak, karda da çamurda da oylayacak mazeret yok. Çıkacak oynayacağız, işimizin gereğini yapacağız." diyerek, şöyle konuştu:

"Maçın genelinde baskın oynayan Demirspor taraftarı eğer bu kadar basit puan kaybedebiliyorsa yarın öbür gün zorlandığımız müsabakalarda üstesinden gelmemiz biraz daha zor olur. O zaman kar mı, yağmur mu, güneş mi öyle bir mazeret yok, çıkacağız işin gereğini yapacağız.

Sadece üzüldüğüm şu, maç berabere bitebilir, mağlup da olabiliriz ama 3-5 dakikalık bir oyunda bu kadar tecrübeli oyuncular topu yere indirip konuşarak iki tane pas yaptığında iş normale dönecekti zaten. Kendi kendimize yaptığımız bir panik havası oldu. Onu anlamakta ben de zorlandım, böyle bir mazeretin altına sığınmıyorum, benim olduğum ortamda hiçbir oyuncunun böyle bir mazerete sığınmasına müsaade etmem."

Maçın geneline bakıldığında kazanılabilecek bir müsabaka gibi göründüğünü vurgulayan Karaman, "Ama bizim gibi tecrübeli takımların özellikle ikinci yarı başlangıçtaki 8-10 dakikalık bölümdeki oyun kabul edilebilir değildi. Maçların genelinde bocaladığımız bölümde rakibin iki pozisyondan bulduğu bir gol var.

Ama 1-0’dan sonra özellikle ikinci farkı yakalayabileceğimiz pozisyonlar bulduk. Bu tür müsabakalar her zaman zordur, favorisi olmayan maçlardır, sürpriz sonuçlar olabilir ama biz iyi yolda olduğumuzu biliyoruz, daha da iyi olacağımızı biliyoruz. Bu sıcakta taraftarlarımız desteklediler onları da teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.


CİHAN