"Beraberlikten dolayı üzgünüz"

Beşiktaşlı Ramon Motta, Sivasspor karşısında ilk yarı iyi oynamalarına rağmen farkı arttıramadıklarını ikinci yarı golü yiyince berabere kaldıklarını söyledi.

09 Aralık 2013 Pazartesi 23:00 tarihinde eklendi.
 
Siyah-beyazlı takımın kendi evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç oyuncu, "İlk yarı çok iyi başladık ve maçın başında golü bulduk. Daha üretken taraf bizdik. Daha fazla golde atabilirdik ama atamadık. İlk yarı atamayınca oyun aleyhimize döndü. Sivaspor kendi hakkıyla golü buldu. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.
 
Basın toplantısına katılan Filip Holosko ise "Bugün gerçekten çok üzgünüz. Kesinlikle kazanmamız gereken bir karşılaşma oynadık. Üç puan alıp ikinci sıraya yükselmek şansımız vardı. Biz bu şansı kendi ellerimizle teptik. İlk yarı maçın hakimi bizdik net fırsatlar olmasına rağmen bunları değerlendiremedik. Maçın ikinci yarısında fazla pozisyon vermemize rağmen eşitliği getiren golü yedik. Nihayetinde maçın berabere bitmesinden dolayı çok üzgünüz." dedi.

CİHAN