"Beraberlikten memnun değiliz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Medical Park Antalyaspor karşısında ön tarafta kaliteli oyuncu eksikliği yaşadıklarını söyledi.

Beraberlikten memnun değiliz
28 Şubat 2014 Cuma 23:27 tarihinde eklendi.

Takımının kendi sahasında Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat Teknik Adam, "Zor bir maç oldu. Zor bir rakibe karşı oynadık. Sizin temponuzu düşüren ve düşük tempoda oynamaya zorlayan bir takıma karşı oynadık. Gol fırsatları yakaladık. Bugünün koşulları içinde hayati gol atacak ve ön tarafta kaliteli oyuncu eksikliği yaşadık. Nihayetinde kazanamadık. Memnun değiliz. Yolun sonuna geldiğimizde hayati olabilecek bir puanda aldık." dedi.

Bilic, hakemlerin iyi niyetinden şüphesi olmadığını ifade ederek, "Hakemlerin şüphesinden niyetim yok. Kişisel görüşüm zayıf hakemlik performansı gösterdi." diye konuştu.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Basın toplantısına katılan Veli ise şampiyonluk ümidinin tamamen geride kaldığını söylemek için henüz erken olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu, "Kendi evimizde oynayacağımız Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor maçlarından 6 puanla ayrılmak istiyorduk.

Biz artık Eskişehirspor maçına odaklanacağız. Şampiyonluktan geride kaldık demek henüz erken. Bugün final paslarında zorluk çektik. Pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendiremedik. Eskişehirspor maçından üç puan almak istyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, 'İlk yaptığın harekette sarı kart gördün. Hakemlerin tutumunu nasıl buluyorsun ?' soruna yıldız oyuncu, "Benim yaptığım hareket sarı kart olabilir. Benden iki dakika sonra Antalyasporlu oyuncu aynı hareketi yapıp sarı kart görmüyorsa o zaman düşünmek lazım. Bize karşı hemen sarı kart kullanılıyor." diye cevap verdi.

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna dahil ettiği ve illkez siyah-beyazlı formayı giyen Jones ise "Bu akşam hepimiz üzgünüz iki puan kaybettik. Zor saha ve zemin koşullarında oynadık. Üç puanı getirecek golü bulamadık." diye konuştu.


CİHAN