Beren neden zorlandı?

Beren Saat şok itiraflarda bulundu Benim Dünyam adlı filimde kör sağır ve dilsiz olan El karekteri için işaret dilini öğrenen Beren Saat şok açıklamalarda bulundu

Beren neden zorlandı?
21 Ekim 2013 Pazartesi 09:50 tarihinde eklendi.
Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasında yer alan Beren Saat şok itiraflarda bulundu Benim Dünyam adlı filimde kör sağır ve dilsiz olan  El karekteri için işaret dilini öğrenen Beren Saat şok açıklamalarda bulundu: “Duymayan birini oynamak çok zordu”  şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
Benim Dünyam Hint Yapımı Black film uyarlaması Ekim ayında vizyona girmesi bekleniyor. Yönetmenliği Uğur Yücelin aldığı ve aynı zaman da da rol aldığı filimde Süper oyuncu Beren Saat kör ve sağır El hareketleriyle seyircilerin karşısında olacak.
 
Beren öğretmeni sayesinde hayat bulan Elayı canlandıracak. Süper oyuncu Saat rolü için uzun bir hazırlık çalışması yaptı. Beren kendisini çok zorlayan durum kendisinin duyupta duymayan birini çıkardığı sesleri taklit etmek olduğunu ifade etti ve şu açıklamalarda bulundu: O konuda İşitme Engelliler Milli Federasyonu’ndan yardım aldım. Helen Keller’ın hikayesi olduğu için de hedeften çok şaşmadım. Onun videoları odak noktası oldu ve sesini nasıl kullandığıyla ilgilendim” şeklinde açıklamalarda bulundu.