Beren Saat sessizliğini bozdu

Sosyal olaylar karşısındaki tepkisini sosyal medyadan dile getiren Beren Saat, 'Kayınvalidesi uyardı' haberlerinden sonra ilk kez paylaşımda bulundu

Beren Saat sessizliğini bozdu
04 Ağustos 2015 Salı 20:39 tarihinde eklendi.
Yaptığı siyasal içerikli paylaşımlar nedeniyle kayınvalidesi Serpil Doğulu'dan uyarı aldığı iddia edilen Beren Saat, Instagram'daki suskunluğunu bozdu.
 
Geçtiğimiz günlerde eşi Kenan Doğulu ile evlilik yıldönümü kutlamak üzere Los Angeles'a giden Saat, açıkhava sinemasında izlediği 1979 yapımı 'Apocalypse Now'  filmine ait bir sahneyi paylaştı ve altına  "Brando diyor ki; bizi bozguna uğratan yargılarımız... Capolla, palmiye ağaçları ve ay" notunu düştü.
 
 
APOCALYPSE NOW HAKKINDA...
1979 yapımı Apocalypse Now, Vietnam Savaşı'nı konu ediyor. Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall, Laurence Fishburne, Dennis Hopper, Harrison Ford, Frederic Forrest, Sam Bottoms ve Albert Hall'ı kadrosunda buluşturan filmin yönetmenliğini  Francis Ford Coppola üstleniyor.
 
2000 yılında ise Amerika Birleşik Devletleri Kongre Kütüphanesi tarafından "kültürel, tarihi ve estetik olarak önemli" filmler arasına seçilerek ABD Ulusal Film Arşivi'nde muhafaza edilmesine karar verildi.