Bergama Ticaret Odası'nda görev değişimi

Bergama Ticaret Odası (BERTO)'nda, ardından devir teslim töreni yapıldı. Eski Başkan Melih Kahraman, görevi yeni Başkan Fikret Ürper’e devretti. Odada düzenlenen sembolik törende, yeni yönetim hazır bulundu.

Bergama Ticaret Odasında görev değişimi
14 Mayıs 2013 Salı 11:00 tarihinde eklendi.

Önce basın mensuplarına bir konuşma yapan Kahraman, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne yakışır bir seçim geçirdiğimiz için çok mutluyum. Görev süremiz içerisinde odamız ve bölgemiz için güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Seçimden önce 23 hizmetimizi ilan ettik, bunu web sitemizde ve basılı yayınlarla duyurarak herkese ulaşmasını sağladık. Bir sene sonra 22'sini gerçekleştirdik. Bakırçay bölgesindeki hiçbir soruna sessiz kalmadık; Allionai ve Kozak çam fıstığı bunun en bariz örneklerindendir. Bu hizmetleri yerine getirmiş olmanın rahatlığıyla görevimi devrediyorum.” dedi. İsteyip de yapamadığı iki projeyi de açıklayan Kahraman, bunlardan birinin BERTO'ya yeni bir bina, diğerininse endüstri meslek lisesi olduğunu söyledi.

BERTO Başkanı Ürper ise bayrağı devraldığı yönetimin icraatlarından söz etti. Bayrağı daha yukarıları taşımak için çaba sarf edeceklerini, bölgenin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından Kahraman, tokalaşarak görevi Ürper’e devretti. Kahraman, yeni yönetim kururlu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı. BERTO Yönetim Kurulu Fikret Ürper, Meclis Başkanı Erol Işıldak, üyeler Ali Sarıl, Azam Ziya Güç, Gonca Harman, İbrahim Lütfi Kolat, Levent Akçak ve Tahir Erdoğan'da oluştu.


CİHAN