Bergüzar'ı böyle görmediniz

Oyuncu eşi Halit Ergenç’i kıskandığı için terapiste gittiği iddia edilen Bergüzar Korel bikiniyle objektif karşısına geçti.

Bergüzarı böyle görmediniz
28 Temmuz 2011 Perşembe 09:56 tarihinde eklendi, 2.744 kez okundu.

 

“Bitmeyen Şarkı” dizisinin sona ermesinin hemen ardından eşi Halit Ergenç’in oynadığı “Muhteşem Yüzyıl”a konuk oyuncu olarak giren Bergüzar Korel yaz tatilinde de boş durmadı. Bugün piyasaya çıkan Elle dergisinin Ağustos sayısı için Bodrum’da objektif karşısına geçen Korel birbirinden cesur pozlara imza attı.
 
Eşi Halit Ergenç’i kıskandığı için terapiste gittiği iddiasına da açıklık getiren ünlü oyuncu evliliğiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.
 
Eşimi kıskanıyor olsaydım ve hakkımızda yazılanları gerçekten yapıyor olsaydım bu evlilik sürer miydi? Özellikle son iki sene bu konu öyle bir noktaya geldi ki, 9 yaşındaki bir kız çocuğu bile yanıma gelip bunu sorabiliyor. İnsanlar ekranda gördükleri her şeye inanıyor. Ben Halit’le evliyim, o da Bergüzar’la. Dizide bir karakteri canlandırıyoruz. İşimizi yapıp, sonra normal hayatımıza devam ediyoruz.
 
Halit’le çok özgürüm. Hayatımızda hiçbir kural, hiçbir mecburiyet yok. Sadece özgürlük var. İkimizin yarattığı bir özgürlük. İlk defa her anımı bir insanla yaşıyor ve kendimi bu kadar özgür, mutlu hissediyorum... Benim için Halit’le bu kadar mutlu olmamın sebebi, bana konuşmayı öğretmesi. Bana konuşarak her şeyi çözebileceğimizi, hiçbir şeyi saklamamayı; düşündüğüm, hissettiğim her şeyi söyleyebilmeyi öğretti.
 
Muhteşem Yüzyıl’a Meral Okay ve Timur Savcı’nın ricasıyla bir bölüm girdim, artık yokum.