‘Berlusconi için ölürüm’

27 yaşındaki Francesca’yla nişanlanan Berlusconi için 22 yaşındaki Karadağlı model Katarina’dan şok açıklama: Onun için ölmeye de öldürmeye de hazırım

Berlusconi için ölürüm
31 Aralık 2012 Pazartesi 10:25 tarihinde eklendi, 1.175 kez okundu.

İtalya’nın eski başbakanı Silvio Berlusconi’nin kendisinden 49 yaş küçük olan sevgilisi Francesca Pascale’yle ilişkisi eski sevgilisi Karadağlı model Katarina Knezevic’i kıskançlık krizine soktu.

 
‘Daha genç ve daha güzelim’
22 yaşındaki Knezevic “Francesca seçim kampanyası için yapılan planın bir parçası. Berlusconi’nin kadını benim. Onun için ölürüm ve öldürürüm” diyerek Pascale’ye savaş ilan etti. Berlusconi’nin villasında verdiği “bunga bunga” partilerine katılan  Knezevic, İtalya’da yayımlanan Il Fatto Quotidiano gazetesine verdiği röportajda şunları söyledi:
 
“Berlusconi’ye ilk günkünden daha fazla âşığım. Onun gibi bir erkek için öldürmeye ve gerekirse ölmeye de hazırım. Şu anda kendimi yıkılmış hissediyorum. Francesca savaşın bir muharebesini kazandı ama sonunda savaşı kazanan ben olacağım. Berlusconi’nin kadını hâlâ benim. Beni her zaman arayıp soruyor. Bizim aşkımız Pascale’ninkinden daha büyük. Berlusconi-Pascale ilişkisi seçim kampanyası için uyduruldu. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Berlusconi’nin müstakbel karısı benim. Ben daha genç, daha güzel ve daha başarılıyım.”

Milliyet