Berlusconi'ye teselli ziyareti

İtalya Parlamentosu'ndaki kritik bütçe oylaması öncesi morali bozulan İtalya Başbakanı Berlusconi'yi 26 yaşındaki Francesca Pascale teselli etti

Berlusconiye teselli ziyareti
09 Kasım 2011 Çarşamba 08:45 tarihinde eklendi.

 

Silvio Berlusconi’nin istifa edip etmeyeceği tartışmaları devam ederken Corriere Della Sera gazetesi, dikkatleri Başbakan’ın özel hayatına çevirdi. Gazetenin elde ettiği bir habere göre, gecenin büyük bir bölümünü kurmaylarıyla istişare halinde geçiren Berlusconi’nin, gece yarısından sonra ise sürpriz bir konuğu vardı.
 
Bu konuk, yerel yayın yapan TeleCafone kanalının eski yüzlerinden, Napoli İl Meclisi üyelerinden 26 yaşındaki Francesca Pascale’den başkası değil.
 
EVDEN SABAH AYRILDI
 
Gazetenin internet sitesinde yayınladığı videoda, Smart marka arabasıyla Başbakan’ın Roma’daki konutu Palazzo Grazioli’ye gelen Pascale, kendisini hemen tanıyan ve gülerek selamlayan güvenlik görevlileri tarafından içeri alındığı görülüyor. Geceyi Berlusconi’nin evinde geçiren Pascale, Salı sabahı saat 10.00 sıralarında Palazzo Grazioli’den ayrıldı. Çıkışta Corriere Della Sera muhabirinin, "Gece Smart’la gelen siz miydiniz?" yönündeki sorusunu cevaplamayan Pascale, sadece "Başbakan çok iyi" diye konuştu.
 
BERLUSCONI "SABİT İLİŞKİM VAR" DEMİŞTİ
 
Francesca Pascale’nın adı daha önce Berlusconi’nin sevgilisi olduğu yönünde haberlerde yer almıştı. Bunun üzerine Pascale, "Bunu Silvio’ya sorun" demişti. Berlusconi ise hakkında açılan fuhuş davası için "Kadın için asla para ödemedim. Boşanma davamın sürdüğü Veronica’dan sonra zaten biriyle sabit bir ilişkim var" açıklamasını yapmıştı.
 
GÜVEN OYU ALDI
 
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, bugün mecliste gerçekleşen bütçe oylamasından güven oyu aldı. Avrupa’daki piyasaların en önemli gündemi olan İtalya’da Berlusconi’nin güven oyu alması rahat bir nefes aldırdı.