Berna Laçin Bakan olmak istiyor

Berna Laçin, Zenne filminin galasında espirileri arka arkaya sıraladı:" Fatma Şahin üç dönemdir milletvekili. Başbakan en fazla üç döneme izin veriyor. Belki de siyasete atılırım, Sayın Fatma Şahin'in yerine Bakan olurum."

Berna Laçin Bakan olmak istiyor
11 Ocak 2012 Çarşamba 19:55 tarihinde eklendi, 2.007 kez okundu.

 

Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde özel bir hastanede sahte evrakla gerçekleştirilen doğum sanat dünyasında da gündem yarattı. 12 yaşındaki kız çocuğunun 16 yaşındaki C.’nin kimliğiyle doğum yaptığı ortaya çıkması konusu usta oyuncu Berna Laçin'in de gündeminde.
 
Zenne filminin galasına katılan ve Ada isminde bir kız çocuğu bulunan Laçin, "Geçtiğimiz gün 11 yaşında kızını evlendiren aileyle ilgili bir twit attım. Bakan Fatma Şahin bana cevap yazdı. Bu da hoşuma gitti" dedi.
 
Bu noktadan sonra espirilerini sıralayan Laçin, şunları da söyledi:
"Fatma Şahin üç dönemdir milletvekili. Başbakan en fazla üç döneme izin veriyor. Belki de siyasete atılırım, Sayın Fatma Şahin'in yerine Bakan olurum" 
 
"ALLAH'A ŞÜKÜR KENDİME YETECEK KADAR PARAM VAR"
20 yaşımdan beri çalışıyorum" diyen Laçin, "Allah'a şükür kendime yetecek kadar param var. Her projeye atlamıyorum. Bir dünya proje geliyor ama ben istediğimde oynarım. Erken yaşta bu işe başladığım için şimdi seçim yapma şansım var. Erken kalkan yol alır. Ben öyle çok sıkı çalışmayı sevem. Belli saatten fazla sette kalmam. İşi gücü çoluğu çocuğu olan bir kadınım sonuçta. Reklam anlaşmam devam ediyor. Bir sürü proje geliyor ama kabul etmiyorum. Halimden çok memnunum" şeklinde konuştu.