Beş yıldızlı otelde tecavüz

Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi ABD’li Chelsea C.M., Maslak Sheraton Otel’de partisine katıldığı Lmfao Shufflıng Vıp Party grubunun dansçısı Hokuto Konishi’nin tecavüzüne uğradı.

Beş yıldızlı otelde tecavüz
18 Ekim 2012 Perşembe 14:53 tarihinde eklendi, 1.510 kez okundu.

 

Şikayet üzerine gözaltına alınan Japon vatandaşı Konishi iddiaları reddederken, genç kız, “Alkollüydüm, karşı koyamadım” dedi.
 
Bahçeşehir Üniversitesi İşletme bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Amerikan vatandaşı Chelsea C.M. (21), geçen 5 Ekim’de Maslak Sheraton Otel’de konser veren Lmfao Shufflıng Vıp Party isimli grubun partisine birkaç kadın ve erkek arkadaşıyla gitti. Partide alkol alan genç kız burada grubun dansçısı Japonya uyruklu Hokuto Konishi (28) ile tanıştı. Birlikte alkol alan çift daha sonra otel odasına çıktı. Burada Konishi genç kadına birlikte olmak istediğini söyledi ancak Chelsea C.M. bunu reddetti. Bunun üzerine Konishi genç kızın kıyafetlerini çıkarmaya başladı ve zorla birlikte oldu. Chelsea C.M. daha sonra Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine polis Konishi’yi yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınan Konishi savcının talimatıyla serbest bırakıldı.
 
- KARŞI KOYAMADIM: Chelsea C.M. ifadesinde alkolün verdiği etkiyle Konishi’yle samimi olduğunu belirterek aralarında müzik ve dans konusunda konuştuklarını ve daha sonra otel odasına çıktıklarını belirtti. Odada sohbet ederken birden Konishi‘nin kendisini dudaklarından öpmeye başladığını ve üzerindeki elbiseleri çıkarmaya başladığını belirten Chelsea C.M. alkolün verdiği etkiyle karşı koyamadığını ancak sözlü olarak Konishi’ye yapmamasını ve istemediğini söylediğini kaydetti. Ancak Konishi’nin kendisini dinlemediğini ve zorla cinsel birliktelik yaşadığını ifade eden C.M. daha sonra çıplak vaziyette odanın banyosuna giderek burada ağladığını Konishi’nin de zaman zaman gelerek durumunu sorduğunu, daha sonra banyodan çıkarak kıyafetlerini giydiğini ve odadan ayrıldığını anlattı.
 
- PREZERVATİF SORDU: Konishi ise ifadesinde Chelsea C.M.’nin isteği üzerine odaya çıktıklarını ve bir müddet sohbet ettikten sonra Chelsea C.M.’nin kendisine yanında prezarvatif olup olmadığını sorduğunu, kendisinin de olduğunu söylediğini bunun üzerine Chelsea C.M.’nin soyunmaya başladığını ve birlikte olduklarını anlattı. Konishi hakkındaki suçlamaları reddederek zorla birlikte olmadığını ifade etti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Vatan Gazetesi