BESAŞ pidesi yarın reyonlara çıkıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek Sanayi AŞ (BESAŞ), Ramazan sofralarını süsleyen pideleri 9 Temmuz Salı günü reyonlarda satışa sunmaya başlıyor

BESAŞ pidesi yarın reyonlara çıkıyor
08 Temmuz 2013 Pazartesi 11:10 tarihinde eklendi.

Türkiye’nin üçüncü, Bursa’nın ise en büyük ekmek fabrikası BESAŞ, 500 gramlık ramazan pidesini, ramazanın başlangıcı 9 Temmuz Salı gününden itibaren BESAŞ bayileri aracılığıyla 1,25 TL’den satışa sunacak.

BESAŞ’ın satışa sunacağı 500 gramlık ramazan pidesinin, ekonomik ve sağlıklı olması nedeniyle vatandaşlardan yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Ramazan pidesinin iftar sofralarının olmazsa olmazı olduğunu dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BESAŞ’ın sağlıklı ve ekonomik üretim anlayışıyla Bursalıların hizmetinde olduğunu söyledi. Ramazan pidelerinin BESAŞ bayilerinden temin edilebileceğini belirten Başkan Altepe, “Geniş üretim yelpazemize ramazan ayı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan pidesini ekledik. Hemşerilerimiz, hijyenik şartlarda üretilen ekonomik ve sağlıklı ramazan pidelerini ramazan ayı boyunca BESAŞ bayilerinden temin edebilecekler” diye konuştu.


CİHAN