Beşiktaş, 110. yılını kutladı

Beşiktaş Kulübü'nün 110. yıl kutlamaları çerçevesinde İnönü Stadı'nda organizasyon düzenlendi.

19 Mart 2013 Salı 20:46 tarihinde eklendi.

 

Organizasyona kulüp başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri, eski kulüp başkanı Süleyman Seba, teknik direktör Samet Aybaba, Beşiktaş futbol takımının bazı oyuncuları, amatör şubeden sporcular, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, çok sayıda davetli ve siyah beyazlı taraftarlar katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte saatler 19.03'ü gösterdiğinde havai fişek gösterisi yapıldı. Ardından sporcular sahaya çağrılırken, taraftarlar özellikle futbol takımı sporcularına büyük sevgi gösterisinde bulundu.
 
ORMAN, KÜRSÜDEN TARAFTARLARA SESLENDİ
 
Kulüp başkanı Fikret Orman, Türkiye'nin öncü kulübü olduklarını dile getirerek, "Her şeyi ilk yapmak bize nasip oldu. Bundan sonra da yapacağız. Nice 110 yıllara. Bu arada bizi yalnız bırakmayan Süleyman Seba'ya da teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
 
Öte yandan taraftarların 'yeter Yıldırım Demirören, hesap sorsana' tezahüratlarına yönelik ise Orman, "Merak etmeyin bu yönetim kurulu, Türkiye'de gelmiş en yürekli yönetim kuruludur. Kimseden korkmadan arkadaşlarımızla buradayız. Kime hesap sorulacaksa soracağız." ifadelerini kullandı.
 
ÜNAL AYSAL: İNŞALLAH NİCE YILLARI BÖYLE BERABER KUTLARIZ
 
Siyah beyazlı kulübün davetlisi olarak kutlamalara katılan Ünal Aysal, Fikret Orman tarafından stattan uğurlandı. Ünal Aysal, yaptığı kısa açıklamada, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesinin kutlamalarında bulunmaktan son derece mutluyum, şeref duydum. Sayın başkana da teşekkür ediyorum. İnşallah nice yılları defalarca böyle kutlarız." sözlerini kaydetti.
 
Fikret Orman ise Ünal Aysal'a geldiği için teşekkür ederek, "Türk sporu artık bunları bekliyor. Bizim rekabetimizin sahada, diğer alanda da hep dost olduğumuzun bilinmesi gerekiyor. Sporun bu kalitede gitmesine gayret gösteriyoruz, biz başkanlar olarak. Ünal Bey'in buraya gelerek, bu adımları atarak bu düşünceye hizmet etmesi için bizi çok mutlu etti." şeklinde konuştu. Açıklamaların ardından Başkan Orman, Ünal Aysal'a arabasına kadar eşlik etti.

CİHAN