Beşiktaş-Alania maçı geç başlayacak

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş ile Rusya'nın Alania takımları arasında Spartak Cumhuriyet Stadı'nda oynanması gereken karşılaşmanın sağanak nedeniyle 30 dakika geç başlamasına karar verildi.

Beşiktaş-Alania maçı geç başlayacak
25 Ağustos 2011 Perşembe 20:48 tarihinde eklendi, 1.097 kez okundu.


Karşılaşmadan 2 saat önce başlayan ve etkisini giderek arttıran yağış sonrası mücadeleyi yönetecek Rumen hakem Alexandru Dan Tudor, önce yardımcıları Cristian Constantin Nica, Aurel Onita ve 4. hakem Radu Marian Petrescu ile durum değerlendirmesi yaptı. 
    
Daha sonra UEFA delegesiyle görüşen Rumen hakem, son olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ve Alania Teknik Direktörü Vladimir Gazzaev ile görüştü. Bu görüşmelerin ardından Dan Tudor, TSİ 20.00'de başlaması gereken karşılaşmanın 30 dakika geç başlaması yönünde karar aldı. 
    
Karşılaşma öncesi ısınmak isteyen iki takım oyuncuları sahaya çıkamadı. 
    
Hakemlerin de sahaya çıkmadığı gözlenirken, Rumen hakemler ve futbolcular çıkış tünelinde bir süre bekledi. Yoğun yağmurun devam etmesi nedeniyle oyuncular soyunma odasına giderken, hakemler ve UEFA delegesi de durum değerlendirmesi yapmak üzere kendilerine ait bölüme geçti. 
    
Hakemler ve yetkililer, kısa süreli durum değerlendirmesinin ardından iki takım teknik direktörlerini çağırarak bir görüşme yaptı. Görüşmeler sonrası mücadelenin 30 dakika geç başlamasına karar verildi. 
    
Mücadele, alınan karara göre TSİ 20.30'da başlayacak.