Beşiktaş Bebe için tazminat istiyor

Beşiktaş, Manchester United’dan kiraladığı Bebe’nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olmasıyla yıkıldı. Siyah-beyazlıların, milli takımda sakatlanan oyuncu nedeniyle Portekiz Futbol Federasyonu’ndan tazminat talebinde bulunacağı öğrenildi

Beşiktaş Bebe için tazminat istiyor
11 Ağustos 2011 Perşembe 11:45 tarihinde eklendi, 1.262 kez okundu.

 

Beşiktaş’ın Manchester United’dan kiraladığı Bebe, Portekiz U21 Milli Takımı’nın önceki gün Slovenya karşısında oynadığı maçta sakatlanması moralleri altüst etti. Siyah-beyazlı futbolcunun dönüşünün 6 ayı bulacağına vurgu yapılırken, moralleri iyice bozdu.
 
Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nun genç oyuncunun sol diz ön çapraz ve yan bağlarındaki yırtıklar nedeniyle oldukça moralsiz olduğu öğrenilirken, Antrenör Carlos Carvalhal’ın ise Bebe’yi, Portekiz’e gitmeden önce sakatlık konusunda uyardığı öğrenildi. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Portekiz Milli Takımı doktorlarıyla görüştüğünü belirterek, ‘’Bebe’nin ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini bize bildirdiler. Oyuncumuzun ameliyat olması gerekiyor. Kendisi bizde kiralık oynadığı için kulübü Manchester United yetkilileriyle de irtibata geçtik. Ameliyatın nerede yapılacağı konusunda ortak karar vereceğiz’’ diye konuştu.
Siyah-beyazlı yönetimin, 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Bebe’nin sözleşmesini de dondurbileceği öğrenilirken, Portekiz Futbol Federasyonu’ndan tazminat talebinde bulunacağı ifade edildi.
 
Yönetimin ise bir an önce golcü transferi için harekete geçeceği belirtildi. Mustafa Pektemek’in de sakat olması nedeniyle forvet bölgesinde sıkıntılı olan siyah - beyazlıların İstanbul’da Carlos Carvalhal ile görüşerek golcü transferini konuşacakları bildirildi. Siyah-beyazlı ekipte Holosko’nun 10. yabancı olarak düşünüleceği vurgulandı.