"Beşiktaş beni aramaz"

Trabzonspor’a karşı attığı 3 golle, takımı Akhisar Belediyespor’un 4-2’lik galibiyetinde büyük rol oynayan Mehmet Akyüz, son derece mütevazı bir tutum takınarak, devre arasında ayrıldığı takımı Beşiktaş’ın kendisini çok aramayacağını söyledi.

Beşiktaş beni aramaz
12 Şubat 2014 Çarşamba 19:14 tarihinde eklendi.

Mehmet, "Beşiktaş beni çok aramaz; çünkü orada da çok kaliteli golcüler var. Almeida var, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu var. Cenk Tosun katılacak. Beşiktaş büyük bir camia, büyük bir takım. Beni arayacaklarını sanmıyorum. Çok iyi golcüleri var." dedi.

UMARIM BEŞİKTAŞ BAŞARILI OLUR

Radyospor’a konuşan Mehmet Akyüz, "Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Hamza Hamzaoğlu bizi maçlara çok iyi motive ediyor. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Futbolcu ne kadar maç oynarsa kendisini o kadar geliştirir. Akhisar’da sürekli oynayabileceğim ortamı buldum.

Bu nedenle yeteneklerimi daha fazla sergiliyorum. Beşiktaş defteri benim için artık kapandı. Umarım Beşiktaş başarılı olur. Şu anda Akhisar’ın başarısı için elimden geleni yapıyorum. Benim için her şey şu anda iyi gidiyor; umarım böyle devam eder." diye konuştu.

AKHİSAR’DA BAŞARILI OLUP BÜYÜK BİR TAKIMDA YENİDEN OYNAMAYI HEDEFLİYORUM

Mehmet Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışındaki şansı için ise "Hakem hataları oluyor, değişik etkenler oluyor. Ama ben sonuçta hak edenin şampiyon olacağına inanıyorum." dedi.

Başarılı futbolcu yeniden büyük bir takımda oynamayı arzu ettiğini belirterek, "Umarım İstanbul’a geri dönerim. Hedefim büyük takımlarda yeniden oynamak. Akhisar’daki başarıma göre yeniden büyük bir takımda forma giyebilirim. Hedefim bu." ifadelerini kullandı.


CİHAN