Beşiktaş bombayı patlatıyor

Bilic, hatırlı temsilciler aracılığı ile Caner'in yakınlarına şu mesajı iletti: F.Bahçe'den ayrılacak mısın? Eğer ayrılacaksan, bize gel. Aramızda para pul sorun olmaz.

Beşiktaş bombayı patlatıyor
24 Nisan 2014 Perşembe 11:32 tarihinde eklendi.
YAZ transfer dönemi yaklaşırken kulüpler yeni sezon çalışmalarına hız verdi, yılın bomba kulisi ise Slaven Bilic'ten geldi.. Beşiktaş teknik direktörünün hatırlı temsilciler aracılığı ile F.Bahçe'nin sözleşmesi biten ve henüz imza atmayan başarılı sol beki Caner Erkin'e transfer davetinde bulunduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki günlere damga vuracak yılın teklifi ile ilgili detaylar 20 Nisan'daki Beşiktaş-F.Bahçe derbisi haftasında yaşandı.
 
GİZLİ ŞEKİLDE TEMASA GEÇİN
 
Beşiktaş'ın gelecek sezon hem lig hem Avrupa'da çok başarılı olmasını isteyen Biliç, hem yerli hem de kulübünden ayrılma söylentileri üzerine harekete geçti. Hatırlıve güvenilir temsilcilere Caner'in yakınları ile temasa geçmelerini istedi. Derbi haftasının başında da Biliç'in temsilcileri ile Caner'in yakınları bir araya gelip bir kahve içti. Bu buluşmada Caner için yanıp tutuşan Bilic'in niyeti ortaya kondu.
 
BİLİC SENİ ÇOK İSTİYOR CANER
 
Caner'in temsilcilerine Bilic'ten şu açık mesaj iletildi: "Sen Fener'den ayrılmak istiyor musun? Eğer istiyorsan Beşiktaş'ın kapısı açık. Bilic seni çok seviyor ve istiyor. Seni almak istiyor. Kafanın bir yerinde olsun. Eğer ayrılırsan hemen bizi ara. Aramızda para pul sorunu da olmaz. Oturup konuşuruz."
 
ŞAPKA ÇIKARTILACAK HAREKET
 
Beşiktaş cephesinde yöneticilerin bile haberinin olmadığı bir hamle yapılırken olay F.Bahçeli yöneticilerin kulağına dahi geldi. Hatta olayı duyanlar Bilic'in derbi sonrası F.Bahçe soyunma odasına gelip özel olarak en direkt serbest vuruşta topu dışarı atan Caner'i tebrik etmesinin altında ayrıca bu sempatinin yattığı yorumunu bulundu. Bilic bilindiği gibi maç sonu açıklamasında da Caner için, "İlk maçta da centilmence davranmıştı. Büyük karakter ortaya koydu. Topu dışarı atarak şapka çıkartılacak, takdir edilecek hareket yaptı" demişti.
 
FENER CANER'İ KAPTIRMIYOR
 
Bu yoklama sonrasında F.Bahçe cephesi ise elini çabuk tutacak. Caner'i şampiyonluk turundan sonra imzaya çağırıp nikah tazeleyecek. F.Bahçeli yöneticiler imza aşamasında bir sorun çıkacağını düşünmüyor. F.Bahçe'ye Caner'in vereceği yanıt da aslında Bilic'e ne cevap vereceğinin de aynı zaman da yanıtı olacak.
 
(Akşam)