Beşiktaş - Braga maçı hangi kanalda ?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmaya çok yakın. Beşiktaş- Braga maçı bu akşam saat 22:05'te Star TV'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Braga maçı hangi kanalda ?
23 Şubat 2012 Perşembe 09:32 tarihinde eklendi, 6.664 kez okundu.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş, İstanbul'da Portekiz ekibi Braga ile 2-0'ın rövanşına çıkıyor.

 
Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 22.05'te başlayacak. Maçı, Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek. Vad'ın yardımcılıklarını Gabor Eros ve Robert Kispal'in yapacağı karşılaşmada, ilave yardımcı hakemlik görevini Mihaly Fabian ve Tamas Bognar üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sandor Ando Szabo olacak.
 
BEŞİKTAŞ 3. TUR'A KİLİTLENDİ
 
Braga'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, İstanbul'da da rakibini yenip 3. Tur'a adını yazdırarak tarihi bir zafer elde etmenin hesaplarını yapıyor.
 
Gençlerbirliği maçında omzu çıkan Tanju Kayhan'ın oynayamayacağı mücadelede sakatlıkları bulunan Mehmet Aurelio ve Rüştü ve Hilbert bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Son idmanda düz koşu yapan İsmail'in durumu ise maç saatinde belli olacak.
 
Öte yandan Braga maçı öncesi Quaresma, Sivok, Almeida, Egemen, İbrahim Toraman ve Veli sarı kart cezası sınırındalar. Bu futbolcular sarı kart görür ve Siyah Beyazlı takım tur atlar ise 8 Mart'ta oynanacak üçüncü tur ilk maçında forma giyemeyecekler.
 
BRAGA'DA 2 EKSİK
 
Portekiz ekibi Braga'da ise iki futbolcu kırmızı kart cezaları nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.
 
Braga'da oynanan ilk maçta kırmızı kart gören Helder Barbosa ile kırmızı kart cezası devam eden savunma oyuncusu Elderson, karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.
 
Beşiktaş Braga maçı muhtemel 11'ler
 
BEŞİKTAŞ
Cenk
İbrahim Toraman
Sivok
Egemen
İsmail
Ernst
Veli
Fernandes
Simao
Quaresma
Almeida
 
BRAGA
Quimm
Salino
Douglao
Nuno Coelho
Ewerton
Ruben Amorim
Custodio
Hugo Viana
Alan
Lima
Paulo Cesar