Beşiktaş Bursa'ya geldi

Spor Toto Süper Lig Sülayman Seba Sezonu 3. haftasında yarın akşam saat 21.30'da Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş takımı, Bursa'ya geldi.

Beşiktaş Bursaya geldi
21 Eylül 2014 Pazar 18:07 tarihinde eklendi.

Feribotla saat 16.30'da Mudanya'ya gelen siyah beyazlı kafileyi bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Taraftarlar, Teknik Direktör Bilic ile kaleci Tolga'ya çiçek verdi. Beşiktaş kafilesi, buradan yoğun güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı otele hareket etti. Güzelyalı'da bir grup Beşiktaş taraftarı sevgi gösterinde bulundu.

Beşiktaş takımını, konaklayacağı otelde de taraftarları karşıladı. Tezahüratlar eşliğinde futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Özellikle kaleci Tolga Zengin ile taraftarlar arasında ilginç diyalog yaşandı.

Taraftarların üçlü isteğine olumsuz cevap veren Tolga, taraftarlara biraz yaklaşınca küçük çaplı kargaşa yaşandı. Tecrübeli kalecinin kolunu tutup çekmeye çalışan taraftarlara polis engel oldu. Siyah beyazlı takım, konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

Bilindiği gibi Bursaspor ile Beşiktaş kulüpleri arasında varılan mutabakat nedeniyle yarın oynanacak karşılaşmada Beşiktaş taraftarı yer almayacak.


CİHAN