Beşiktaş derbiye hazırlanıyor

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti.

Beşiktaş derbiye hazırlanıyor
18 Nisan 2014 Cuma 14:42 tarihinde eklendi.
Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan futbolcular, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, taktik hazırlık sonrası oynadığı taktik maçıyla günü tamamladı.
 
Atiba Hutchinson takımla birlikte çalışmalara başlarken ,sakatlıkları süren Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Muhammed Demirci, Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok ve Filip Holosko idmana katılmadı.
 
ERSAN'IN İKİNCİ AMELİYATI BİLİÇ'İN DÜŞÜNCELERİNİ BOZDU
 
Teknik direktör Slaven Biliç Ersan Gülüm'ün ikinci kez ameliyat olmasından sonra kadro kurgusunda değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Antrenmanlarda değişik kurgular deneyen Biliç, Escude'nin uzun zamandır maç oynamamasından dolayı stoper ikilisinde Dany ve Pedro Franco'yu değiştirmedi. Hırvat Hoca sağbek ve orta saha kurgusunda ise çeşitli varyasyonlar deniyor. Sağbekte Atiba'nın oynaması durumunda orta ikilide Veli ve Jones'i oynatan Biliç'in ikinci alternatifi ise sağbekte Necip orta ikilide Atiba-Veli 'yi oynatmak oldu.
 
İleri dörtlüde Olcay, Oğuzhan, Gökhan Töre ve Almeida'yı oynatan Biliç sol bekte, son iki haftada başarılı bir performans gösteren İsmail ile Motta arasında tercih yapmakta zorlanıyor.
 
Hırvat hoca kadro konusundaki son kararını yarın akşam yapılacak idman sonrası verecek.
 
Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 18:00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.