Beşiktaş gözünü Arena'ya dikti

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Kavalcı, "'Türkiye'nin en güzel yerine stad yapmayın!' söylemini kesinlikle kabul etmiyoruz. Yeni stad yapılana kadar, önceliğimiz Türk Telekom Arena'dır" diye konuştu.

Beşiktaş gözünü Arenaya dikti
04 Nisan 2012 Çarşamba 16:13 tarihinde eklendi, 1.402 kez okundu.

 

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Kavalcı, Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı sıkça konuşulmaya başlayan Hırvatistan Milli Takımı'nın teknik direktörü Slaven Bilic'in, kesinlile gündemlerinde olmadığını söyledi.
 
Radyospor'da Figen Civan ile İlker Koç'un sunduğu Gündem programına konuşan Kavalcı, "Yeni yönetim olarak değişiklik yapmamız gerekiyordu. Carlos Carvalhal süper bir insan. Kendisiyle konuştuk ve karşılıklı anlaşmayla yollarımızı ayırdık. Tayfur Havutçu'ya güveniyoruz. Güvendiğimiz için takımımızı kendisine teslim ettik. Blic, Beşiktaş gündeminde kesinlikle konuşulmadı" dedi.
 
ÖDEMELER CUMA'YA KADAR YAPILACAK
 
Yeni yönetim olarak bütün futbolculara aynı mesafede olduklarını vurgulayan Kavalcı, "Takımımızda oynayan tüm futbolcularımıza güveniyoruz. Belki bir moral bozukluğu olmuş olabilir. Yönetim olarak arkalarındayız. Biz bu ligi aynı futbolcularımızla tamamlayacağız. Gönderilmesi gereken futbolcularla ilgili, hiçbir konuşma yapılmadı.
 
Menejer Mendes'le başkanımız düzeyinde görüşmelerimiz oldu. Beşiktaş'ın mali durumu ortada; futbolcularımıza memnun kalacakları şekilde ödemeler yapılmaya başlandı. Cuma gününe kadar hepsini tamalamış olacağız" dedi
 
HİÇBİR FUTBOLCUMUZ İÇİN TEKLİF ALMADIK
 
Basında yer alan transfer haberilerinin doğru olmadığını ifade eden Kavalcı, "Hiçbir futbolcumuz için bir transfer teklifi gelmedi. Avrupa da herhangi bir görüşme yapılmadı. Fernandes ile ilgili basında çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmıyor. Şuan sadece play-off maçlarına yoğunlaştık. Bir takım şeylere bu maçlardan sonra karar verilecek" şeklinde konuştu.
 
STAD BAŞKA BİR YERE TAŞINAMAZ
 
Kavalcı, Bakan Ertuğrul Günay'ın stat çıkışının ardından Beşiktaş gündemine oturan İnönü stadının taşınacağı söylentilerinin sorulması üzerine, "İnönü stadı, Beşiktaşı'ndır. Bizim merkezimiz orasıdır.  “Stad başka yere yapılamaz” diyoruz. Birinci hedefimiz, güzel bir stad yapmak. Aynı yerde yeni bir stad yapmak. Bizim “mabedimiz” İnönü stadıdır.
 
Başkan Fikret Orman, stad için Ankara'da  yetkililerle görüşüyor. 24 saatini harcıyor. 'Türkiye'nin en güzel yerine stad yapmayın!' söylemini kesinlikle kabul etmiyoruz. Yeni stad yapılana kadar, önceliğimiz  Türk Telekom Arena'dır. Fakat net bir şekilde karar verilmemiştir. Yetkililerle görüşülüyor, projler hazırlanıyor" cevabını verdi.
 
BİZİM ELİMİZDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK; HERŞEY ZAMAN İÇERİSİNDE DÜZELECEK
 
Konuşmasının sonunda camiaya, futbolculara ve taraftara seslenen Kavalcı, "Beşiktaş büyük bir kulüptür. Herşey zaman içerisinde düzelecek. Bütün sorunların üstesinden bir bir geleceğiz. Yönetimimize, başkanımıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Başkanımız hep söylüyor “bizim elimizde sihirli değnek yok” diye; herşey zamanla yoluna girecek. Haftasonuna kadar futbolcuların ödemesi de yapılacak. Onlardan tek istediğimiz morallerini yüksek tutsunlar. Maçlara yoğunlaşsınlar. Kendilerinden rahat olmalarını istiyoruz. Taraftarlarımız takımlarına sahip çıksınlar ve desteklerini esirgemesinler" ifadelerini kullandı.