Beşiktaş İnönü'de şov yaptı!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının açılış maçında Beşiktaş, Bucaspor'u güzel bir futbolun ardından farklı bir skorla mağlup etti.

Beşiktaş İnönüde şov yaptı!
21 Ocak 2011 Cuma 19:36 tarihinde eklendi, 2.232 kez okundu.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Beşiktaş, Bucaspor'u çok üstün bir futbolun ardından 5-1 mağlup etti. Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da siyah-beyazlıların 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın golleri 8 ve 64. dakikalarda Nobre, 19 (penaltı) ve 73. dakikalarda Guti ile 44. dakikada yeni transfer Simao'dan geldi. Bucaspor'un tek golü ise 75. dakikada Musa'dan geldi.

 

Beşiktaş, yıldızlarla dolu kadrosu ve taraftarının müthiş desteğiyle çıktığı maça fırtına gibi başladı. Bucaspor kalesini üst üste yaptığı ataklarla yıpratan siyah-beyazlılar aradığı golü de fazla beklemedi. 8. dakikada gelen golden sonra Beşiktaş çok daha rahat bir futbol ortaya koydu. Quaresma'nın şık hareketleri ise tribünleri dolduran taraftarları iyice coşturdu.
 
Beşiktaş aldığı bu galibiyetle puanını 31'e yükseltirken, Bucaspor 12 puanda kaldı.
 
HEPSİ FARKLI BİR YETENEK...
Beşiktaş'ın sahaya çıktığı ilk 11'deki birbirinden yetenekli isimler klaslarını gösterdiler. Özellikle Quaresma ile şekillenen ataklar rakip kalede büyük tehlikeler yarattı. Simao da çalışkan futboluyla dikkat çekerken, Almeida henüz beklenen seviyede değild. İspanyol yıldız Guti de gecenin öne çıkan isimlerindendi. Yıldız oyuncu attığı iki golün yanı sıra ortaya koyduğu futbol ve müthiş paslarıyla yine taraftarlarından alkış aldı.