Beşiktaş kapıları kapatmadı

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, NTV Spor canlı yayında telefonda 14-16 programında Dilara Gönder'in sorularını yanıtladı.

Beşiktaş kapıları kapatmadı
30 Mayıs 2011 Pazartesi 15:26 tarihinde eklendi, 1.971 kez okundu.

 

Ersan transferi hakkında konuşan Akgül, Beşiktaş ile görüştüklerini ve henüz siyah-beyazlı takımla kapılar kapanmadığını söyledi.
 
NTV Spor'da Dilara Gönder'in sunduğu 14-16 programına telefonla bağlanan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Ersan transferine açıklık getirdi.
 
Son günlerde Beşiktaş ile anlaşamadı ve Galatasaray'a gidecek dedikodularını kendilerinin de duyduğunu belirten Akgül, sarı-kırmızılı takımdan kesinlikle resmi bir teklif gelmediğini söyledi.
 
"GELECEK TEKLİFLERE DE AÇIĞIZ"
 
Akgül, "Son günlerde konu çok speküle edildi. Biz Beşiktaş ile geçen hafta içerisinde görüşme yaptı bir sorun çıkmadı ama ondan sonra bazı basın organlarında Galatasarayla anlaştı şeklinde bir takım haberler çıktı. Bize gelmiş Galatasarayla ilgili herhangi bir ciddi resmi teklif yok. Öyle söylentiler bizim de kulağımıza geldi. Şu an Beşiktaş ile kapılar kapatılmış değil. Ama gelecek tekliflere de tabiki açığız. Bundan daha da normal bir şey olamaz, çünkü iyi bir stoper iyi de oyuncu. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde hangi takıma gidecek belli olacak zannediyorum" diye konuştu.
 
"SADECE BİZ DEĞİL, ERSAN'IN DA MUTLU OLMASI LAZIM"
 
Ersan'ın profesyonel bir futbolcu olduğunun altını çizen Akgül, "Burada sadece Adanaspor'un mutlu olması önemli değil Ersan'ın da mutlu olması önemli. Yani bu alışverişte Adanaspor mal satmıyor, bir oyuncu satıyor. Oyuncu bonversini devredecek. Dolayısıyla burada bizim herhangi bir zorlamamız olamaz. Ama bakıldığı zaman her iki tarafın da mutlu olması gerekiyor. Dolayısıyla Ersan ile yaptığımız en son Cumartesi günkü görüşmede profesyonel hayat, onun için profesyonellik neyi gerektiriyorsa onu yapması gerektiğini bana söyledi. Dolayısıyla önümüzdeki gühlerde bu belli olacak sanıyorum" dedi.
 
"RAKAM SÖYLEMEM DOĞRU OLMAZ"
 
Akgül, "Herkes bir şeyler yazıp çiziyor ama bizim tarafımızdan herhangi bir rakam deklare edilmedi. Kaldı ki Galatasaray'ın da bize rakam teklif ettiği söyleniyor. Hiç görüşme olmadan nasıl para teklif edilir onu da anlamış değilim. Ama Beşiktaş ile belli bir yerlere geldik, aramızda bir rakam farkı kaldı ama onu burada söylemem doğru olmaz, piyasayı kızıştıran kulüp pozisyonuna düşerim. Dolayısıyla rakam konuşmam doğru değil" şeklinde konuştu.
 
"GALATASARAY'DAN TEKLİF BİLE GELMEDİ"
 
Bayram Akgül, "Galatasaray ile kulüp içerisinde kimseyle görüşmedik. Zaten resmi bir teklif gelmediğini söyledim. Dışarıda konuşulan rakamlar var. Bir kulüple görüşmeden nasıl teklif yapılır? Yani biraz speküle ediliyor bu konu. Yani Galatasaray'dan resmi bir teklif yok" diyerek sözlerine son verdi.