"Beşiktaş karşısında iyi mücadele edeceğiz"

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmada sahada çok iyi bir mücadele vereceklerini söyledi.

Beşiktaş karşısında iyi mücadele edeceğiz
14 Ocak 2013 Pazartesi 19:17 tarihinde eklendi.

 

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Langa Tesisleri'nde antrenman öncesi takımın kamp dönemini, transfer çalışmalarından ve ligde Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
 
Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Korkmaz, "Kamp güzel geçti. Sakatsız bir kamp dönemiydi. Oyuncuların çalışmalarından da memnunum. Fiziksel olarak da istediğimiz yere geldik. Şimdi zihinsel ve taktiksel olarak oyuncularımızı hazırlayacağız. İlk maçımızda Beşiktaş'a karşı güzel bir mücadele yapmamız lazım. Kazanma adına oynayacağız." dedi.
 
Kamp döneminde yaptıkları hazırlık karşılaşmalarındaki skorların bir önemi olmadığını vurgulayan Korkmaz, "Hazırlık maçları benim için çok önemli değil. Önemli olan takımın duruşu, pozisyon alması. Onun için hazırlık maçlarında skor benim için önemli değil. Oynadığımız üç hazırlık maçında istediğimiz ve düşündüğümüz şeyleri yaptık. Takımın kendisini geliştirmesi lazım. Oyuncuların bireysel olarak kendilerini geliştirmeli." şeklinde konuştu.
 
Lig'de bulundukları durumu da değerlendiren başarılı teknik adam Bülent Korkmaz, "İkinci yarı her haliyle zor. Bizim durumumuzda şu an baktığınız zaman yukarı ile üç puan var, aşağı ile üç puan var. Dolayısıyla ilk yarıdaki performansımızın üzerine çıkmamız lazım. Bunu yapacak oyuncu kalitemiz var. Yerlisiyle yabancısıyla her oyuncumuz çok kaliteli ve takım olarak hareket ettiğimiz zaman her şeyin üstesinden geliriz. Geldiğimiz günden itibaren çok yol aldık. Bu da beni mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.
 
İkinci yarı Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Süzen için ise Korkmaz, şunları ifade etti: "Ben geldiğimden beri Gökhan Süzen mevzusu vardı. Devamlı konuşuluyordu. Zaten sezon başında bir takas olacaktı ama olmadı. En azından takıma bir getirisi oldu, sezon başı gitmiş olsa bu olmayacaktı. Gökhan, üç yerde de oynayabiliyordu. Sol bek, sol ileri ve orta sahada. Böyle oyuncuları bulmak zor oluyor. Bizden sonra da iyi bir performans yakaladı. Oyuncu da çok istiyordu Beşiktaş'a gitmeyi. Çok gitmek isteyen bir oyuncuyu da tutmak bana doğru gelmiyor, çünkü oyuncunun performansı düşebilirdi. Bunlar olunca da bırakmak zorunda kaldık biz de. Ama başka çaremiz yok. Gökhan'ın yerini doldurmamız lazım. Onun için gurbetçi bir oyuncu aldık Tayfun Pektürk diye. İnşaallah o katkı sağlar." diye konuştu.
Bülent Korkmaz, Galatasaray'ın oyuncu Sercan Yıldırım'I da düşünmediğini söyledi.
 
İstanbul BBSK oyuncularından Serhat Gülpınar ise ilk yarının sonunda Bülent Korkmaz'ın gelmesi ile iyi bir çıkış yakaladıklarını belirtti. Gülpınar, "İlk yarının sonuna doğru yakaladığımız bir ivme vardı. Antalya kampı bizim için çok verimli geçti. Kamp yaptığımız 12 gün boyunca çok istekli ve özverili çalıştık. Bu da takıma olumlu olarak yansıdı. Biliyorsunuz Beşiktaş'la oynayacağız. Açık oynayan bir takım. Eğer biz istediklerimizi sahaya yansıtabilirsek galip geleceğimize inanıyorum." diye konuştu.

CİHAN