Beşiktaş kendi formasıyla oynayacak

Basketbol FIBA EuroChallenge Kupası 2. tur K Grubu 4. maçında bu akşam deplasmanda Çek temsilcisi Pardubice takımıyla karşılaşacak Beşiktaş Milangaz, İstanbul'da kalan formalarla ilgili yaşadığı sıkıntıyı Çek Cumhuriyeti'nde çözüme kavuşturdu.

Beşiktaş kendi formasıyla oynayacak
01 Şubat 2012 Çarşamba 19:17 tarihinde eklendi.

Karşılaşmayı oynamak üzere dün bu ülkeye giden, formaların uçağa yerleştirilmesi unutulan siyah-beyazlı ekip, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da bir atölyede hazırlanmasını sağladığı formalarla Pardubice karşılaşmasına çıkacak. 
    
TSİ 19.00'da başlayacak maç öncesi bugün İstanbul'dan formaların gelmesini bekleyen Beşiktaş Milangaz, olumsuz hava şartları nedeniyle uçak seferlerin iptal edilmesiyle bir anda formasız kalmıştı. Konuyla ilgili FIBA komiseriyle görüşen ve rakip takımın başka renk formasını maçta giymeyi bile gündemine alan siyah-beyazlı ekibin yetkilileri, Beşiktaş formasıyla maça çıkma kararı alırken, bu malzemeleri kendi imkanlarıyla temin etti. 
    
Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, formaların hazırlandığını ve salona getirildiğini belirterek, "FIBA komiseri de süreçte yardımcı oldu. Ama Beşiktaş'ın başka bir formayla maça çıkması kabul edilecek bir durum değil. Formalar geldi ve bir sıkıntı yok. Takımımız, üstünde Beşiktaş arması olan formalarla maça çıkacak" diye konuştu.