"Beşiktaş korkulacak bir takım"

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, ''Aynı şartlardayız, favori yok, her iki maçta da her şey olabilir'' dedi.

Beşiktaş korkulacak bir takım
07 Mart 2012 Çarşamba 15:11 tarihinde eklendi, 1.061 kez okundu.

Simeone, Beşiktaş maçı öncesi takımının son antrenmanını Vicente Calderon Stadı'nda yaptırdıktan sonra basın toplantısı düzenledi. Arjantinli teknik adam ''Beşiktaş zor, güçlü bir rakip. Beşiktaş'ın tüm yaptıklarını izliyoruz, çok iyi futbolcuları var. Mesela Galatasaray maçında son dakikada yenildi. Korkulacak bir takım ve iyi isimleri var. Kişisel becerileri yüksek oyunculara sahip'' şeklinde konuştu.
    
Simeone, ilk maçta sahada beklediği Beşiktaş'ı da şu sözlerle açıkladı:
    
''Quaresma tek forvet olabilir ya da kanatları kullanabilirler, hızlı bir takım bekliyorum. Braga'daki gibi top çalıp, kontrataklarda iyi, hızlı bir takım bekliyorum. Biz topu daha fazla kendimizde tutup, orta sahada kuvvetli olmaya çalışacağız.''
     
Simeone, takımdaki Arda ve Diego gibi eksik oyuncularla ilgili bir soruya ise, ''Elimizdeki oyuncuların ihtiyacımız olduğu anda bize destek vermesini bekliyoruz. Diğer yandan takım iyi durumda. Burada eksikler değil, yedeklerin ne kadar değerli oldukları önemli'' cevabını verdi.
    
Gabi: ''Beşiktaş'a saygı gösteriyoruz''-

    
Öte yandan Atleticolu futbolculardan Gabi de, ''Büyük kulübüz, istediğimizi biliyoruz ama Beşiktaş'a da saygı gösteriyoruz. Bizim için çok önemli, final gibi bir maç olacak. İlk maçta gol yemeden galip gelmek bizim için çok önemli '' değerlendirmesinde bulundu.