"Beşiktaş maçına umut ile çıkacağız"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Beşiktaş maçına umut ile çıkacaklarını söyledi.

Beşiktaş maçına umut ile çıkacağız
15 Kasım 2014 Cumartesi 16:45 tarihinde eklendi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 22 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma öncesi kulüp sitesine açıklamalarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldıkları maça değinen tecrübeli teknik adam, "Her puan kaybı üzücüdür, özellikle içeride oynadığımız maçlarda. 2 gol bulduk ama kazanmaya yetmedi. Maçtan sonra da söyledim bunu, mutlu değilim. O puanları kimse geriye vermez, maçı da tekrar kimse oynatmaz. Gelecek maçları düşünmek zorundayız." diye konuştu.

İki stoper oyuncu Ryan Donk ve Barış Başdaş'ın Beşiktaş maçında cezalı olmalarına da dikkat çeken Arveladze, cezalı oyuncular olabileceğini ama maça 11 kişi çıkacaklarını belirterek, "Beşiktaş maçının zor bir maç olduğunu biliyoruz. Biz zor işleri yapmayı seviyoruz ve buna alıştık. Umut ile çıkacağız bu maça. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur." dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Tunay Torun ise Gençlerbirliği karşılaşmasında 3 puanı çok istediklerini fakat hedefe ulaşamadıklarını belirterek, "Beşiktaş maçı çok önemli bir maç, formda ve büyük bir takıma karşı oynayacağız. Bu maça iyi hazırlanacağız. Oradan en az 1 puanla döneceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Tunay Torun son olarak, "Her takımın taraftarı olması lazım. Bizim de ihtiyacımız var onlara. İnşallah bizi orada da yalnız bırakmazlar." açıklamalarında bulundu.


CİHAN