Beşiktaş özür diletti

Stoke City’nin hocası maç sonunda “Avrupalı bir takımla eşleşmedik” sözünün hatırlatılması üzerine “özür dilerim” dedi Ve Tony Pulis, geç gelen özrü mağlubiyet sonrası diledi.

Beşiktaş özür diletti
15 Aralık 2011 Perşembe 10:40 tarihinde eklendi, 3.747 kez okundu.

 

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak penaltıdan sonra maçın bittiğini ifade eden Pulis’e basın toplantısında “Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz ancak Avrupalı bir takımla eşleşmedik” sözünün hatırlatılmasına “Bunu söylediğim için özür dilerim’’ dedi. Pulis Beşiktaş taraftarları için ise “Fantastiklerdi. Beşiktaş taraftarı mükemmel bir atmosfer oluşturdu, muhteşemdiler” dedi.
 
AVRUPALI KİMMİŞ GÖRDÜ
Tony Pulis’e cevap sahada verildi... Stoke City’nin hocası grup kuralarının çekilmesinin ardından Dinamo Kiev, Beşiktaş ve Maccabi ile eşleşmelerini “Avrupalı takımlarla karşılaşmayacağız” diyerek bir anlamda küçümsemişti. Siyah-Beyazlı yönetici Doğan Küçükemre’nin 3-1’lik galibiyet sonrası Pulis’e mesajı vardı. “Şimdi Tony Pulis’in ne diyeceğini merak ediyorum” ifadesini kullanan Küçükemre “Avrupalı takım kimmiş gördü sanırım. Bizi küçümsemişlerdi ancak cevabı sahada verdik. Onları bundan sonra dev takımlar bekliyor. Görelim bakalım ne yapacaklar” dedi. 
 
YÖNETİCİLER ÇILDIRDI 
Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu ise Türkiye’de ilk kez bir takımın UEFA’da gruptan lider çıktığını ve bunun gurur verici olduğunu söyledi. Öte yandan Beşiktaş’ın 3. golü sonrası Siyah-Beyazlı yöneticiler sevinçten çıldırdı. Asbaşkan Engin Baltacı sevinci abartınca eli yönetici Cengiz Zülfikaroğlu’nun gözüne geldi.