Beşiktaş prestij için sahada

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih'i ağırlayacak.

Beşiktaş prestij için sahada
13 Mart 2018 Salı 11:27 tarihinde eklendi.
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih'i ağırlayacak.
 
 
 
Yarın akşam Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:00'de başlayacak ve İngiliz hakem Michael Oliver tarafından yönetilecek. Michael Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ile Simon Peter Bennett yaparken 4. hakem ise Lee Betts olacak.
 
PRESTİJ İÇİN SAHADA
 
Beşiktaş, Bayern Münih karşılaşmasına prestij maçı gözüyle bakıyor ve bu sezonki Şampiyonlar Ligi macerasını taraftarını sevindirecek bir skor alarak kapatmak istiyor.
 
20 Şubat tarihinde Allianz Arena'da oynanan ilk maçı 5-0 gibi faklı bir skorla kaybeden Siyah Beyazlılar, turu geçmek için 6 farklı galip gelmek zorunda. Şampiyonlar Ligi tarihinde şimdiye kadar böylesi bir maçı oynayan bir takımın olmaması, Beşiktaş-Bayern Münih maçını prestij maçına çeviren en büyük etken. Şampiyonlar Ligi'nde bu güne kadar ilk maçı 4 farklı mağlup bitirip 2. maçta turu geçen tek takım Barcelona oldu. Geçen sezon ilk maçta 4-0 yenildiği Paris Saint Germain'i Nou Camp'taki rövanş karşılaşmasında 6-1 ile geçen Barcelona 4 farklı geriden gelip tur atlayan tek takım durumunda.