Beşiktaş soyunma odasına sürpriz ziyaret

Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın soyunma odasına giderek Tayfur Havutçu'ya başarı diledi.

Beşiktaş soyunma odasına sürpriz ziyaret
29 Nisan 2012 Pazar 19:52 tarihinde eklendi, 1.192 kez okundu.

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk ederken; karşılaşma öncesinde Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım'ın Beşiktaş takımının soyunma odasına gittiği ifade edildi.
 
Lig TV'nin haberine göre; Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım ve Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın teknik patronu Tayfur Havutçu'ya 'hoşgeldin' diyerek karşılaşma öncesi başarı dileğinde bulundu.
 
-Rüştü ile Volkan hasret giderdi-
Öte yandan iki eski takım arkadaşı Beşiktaşlı Rüştü Reçber ile Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, maç öncesi hasret giderdi.
 
Maç öncesi takımlar ısınırken Volkan, Rüştü'nün yanına gitti. İki kaleci birbirine sarılarak, maç öncesi başarılar diledi.
 
-HALİS ÖZKAHYA'NIN İLK DERBİSİ-
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan maçı yöneten hakem Halis Özkahya, kariyerinde ilk kez derbide görev yaptı. 2006-2007 sezonundan bu yana Süper Lig'de görev alan 32 yaşındaki Yalova bölgesi hakemi Özkahya, ilk kez bir derbide düdük çaldı.
Özkahya, geçen haftaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde de dördüncü hakem olarak görev almıştı.
 
-Fenerbahçeliler kupalarıyla tur attı-
Maç öncesi, Fenerbahçe'nin şampiyon kadın basketbol ve erkek voleybol takımı oyuncuları kupalarıyla birlikte statta tur attı.
 
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile sezonu 3 kupayla kapatan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, kupalarıyla birlikte taraftarları selamlarken, büyük alkış aldılar.
 
-Medyanın ilgisi-
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan derbiye medya mensupları büyük ilgi gösterdi.
Derbiyi, İslam Çupi Basın Tribünü'nün kapasitesi oranında 175 gazeteci ile saha içinde 100'e yakın foto muhabiri takip etti.
 
-Güvenlik önlemleri-
Derbi maçta geniş güvenlik önlemleri uygulanıyor.
Karşılaşma öncesi, sırası ve sonrasında güvenliği sağlamak üzere özel güvenlik ve polis görev yapıyor.
Ayrıca, stat içinde polis kamerası ve 185 stat kamerası ile tespit çalışması yapılıyor.