Beşiktaş taraftarı Sergen'i ağlattı

İnönü'de Beşiktaş taraftarının tepkisine hedef olan Segen Yalçın, Kartalbakışı'na çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş taraftarı Sergeni ağlattı
28 Ocak 2011 Cuma 09:47 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş taraftarının protestosuna maruz kalan Sergen Yalçın yaşadıkları ile ilgili www.kartalbakisi.com'a konuştu.
 
"BEN O STADDA YILLARCA ALKIŞLANDIM"

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 yendiği maçta Quaresma'nın golünden sonra Beşiktaş taraftarlarının tepkisine hedef olan Beşiktaş'ın efsane yıldızı çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Yalçın'ın açıklamalarından satırbaşları; "Ben yıllarca bu stadda Beşiktaş forması ile sahaya çıktım, kaptanlık yaptım alkışlandım. O tribünler Sergen diye ayağa kalktı. Dün gece yaşadıklarım beni adeta yıktı, yaşananlardan ötürü sadece çok üzüldüm. Bunu hak etmemiştim."

"O AN GÖZLERİM DOLDU"

"Beşiktaş taraftarı belki de bana ilk kez İnönü'de tepki gösterdi. Ben buna alışık değilim, o tribünleri gollerim ile ayağa kaldırmaya alışık biriyim ama dün gece yorumcu olarak geldiğim stadda yaşananlar beni kötü anlamda çok duygulandırdı hatta bir ara o kadar üzüldüm ki gözlerimin dolduğunu hissettim. Ama olsun ben Beşiktaş'lı Sergen'im ve taraftarın canı sağolsun"

"KİMSENİN ADAMI VE YALAKASI DEĞİLİM"

'Bu olayın benim açımdan tekbir olumlu yönü var, o da bu yapılanlar benim işimi doğru yaptığımı gösteriyor. Ben kimseye yalakalık yapmadan işimi yapıyor ve inandıklarımı söylüyorum. Kimsenin adamı değilim. Ben Beşiktaşlı Sergen'im ve bu yolda hiç kimseye güdümlü ve bağımlı olmadan düşündüklerimi söylemeye devam edeceğim. Ama bir kez daha söylüyorum dün gece İnönü'de yaşadıklarımı asla unutamayacağım ama yine tekrarlıyorum Beşiktaş taraftarının canı sağolsun...'