Beşiktaş Valdes için Manchester United ile anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın kaleci Victor Valdes'in kulübü Manchester United ile anlaştığı iddia edildi.

Beşiktaş Valdes için Manchester United ile anlaştı
26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:50 tarihinde eklendi.
ANKARA (AA) - Beşiktaş'ın, transfer gündemindeki kaleci Victor Valdes için kulübü Manchester United ile anlaştığı, Liverpoollu orta saha oyuncusu Lucas Leiva'dan ise vazgeçtiği öne sürüldü.
 
İngiliz televizyonu Sky Sports'un internet sitesinde yer alan iddiaya göre, Premier Lig takımlarından Manchester United ile Beşiktaş, kontratı 2015-16 sezonu sonunda bitecek 33 yaşındaki file bekçisi Victor Valdes'in transferi konusunda anlaşmaya vardı.
 
Haberde, aktif kariyerinde kalecilik yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in transfere yeşil ışık yakması halinde, İspanyol kaleciyle de anlaşmak için görüşmelerin başlayacağı ifade edildi.
 
Sky Sports ayrıca Beşiktaş'ın ilgilendiği ileri sürülen Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva'nın transferinden de vazgeçtiğini paylaştı.
 
Lucas Leiva, takımının ligin 3. haftasında 0-0 berabere kaldığı Arsenal deplasmanında, maça ilk 11'de başlamış ve 76. dakikada yerini takım arkadaşına bırakmıştı.