Beşiktaş ve Cimbom'a kötü haber

Adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Chelsea'nin Fildişi Sahilli futbolcusu Salomon Kalou, önümüzdeki sezon oynayacağı takımla ilgili sorular üzerine önemli bir açıklama yaptı.

Beşiktaş ve Cimboma kötü haber
18 Mayıs 2012 Cuma 20:39 tarihinde eklendi, 1.307 kez okundu.

 

Türk basınında adı Galatasaray ile anılan İngiliz basınında ise Beşiktaş'ın istediği iddia edilen Salomon Kalou geleceğiyle ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı.
 
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea ile sözleşmesi Haziran ayı sonunda bitecek olan Fildişi Sahilli kanat oyuncusu, yeni sezonda forma giymek istediği takım hakkında net ifadeler kullandı.
 
Chelsea'nin Allianz Arena'da Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacağı maç öncesinde basın menuplarının sorularını yanıtlayan 26 yaşındaki futbolcu, "Eski takımım Feyenoord her zaman beni ister. Önümüzdeki sezon gideceğim takımların listesinde Feyenoord ilk sırada" dedi.
 
2003-2006 yılları Feyenoord'da 67 maçta 35 gol atan ve bu performansıyla Chelsea'nin yolunu tutan Kalou, "Şimdi Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum ve sonrasında Feyenoord'u düşüneceğim" diyerek eski kulübüne dönmeyi ciddi anlamda düşündüğünü kaydetti.
 
Fildişi Sahilli futbolcu ile Milan ve Arsenal'in de yakından ilgilendiği biliniyor.
 
(Sporx)