Beşiktaş ve taraftarı müthiş ama...

Sezon ortasında, tedavisinden ötürü ABD'ye giden Beşiktaş Cola Turka'nın süper yıldızı Allen Iverson'ın gönlünde NBA var.

Beşiktaş ve taraftarı müthiş ama...
10 Haziran 2011 Cuma 13:27 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş Cola Turka'ya transferi dünya çapında büyük olay yaratan ancak performansıyla beklentileri karşılamakta zorlanan Allen Iverson, sakatlığından ötürü ABD'ye dönmüş ve tedavisini burada sürdürmüştü.
 
Gelecek sezon Beşiktaş Cola Turka'ya dönme ihtimalinin fazla olmadığı dile getirilen süper yıldız, NBA'e dönmek istediğini bir kez daha dile getirdi. "The Answer" lakaplı yıldız, sadece bir hazırlık kampına ihtiyaç duyduğunu, herhangi bir NBA takımında herhangi bir rolü kabul edebileceğini belirtti.
 
Beşiktaş Cola Turka ile 2 yıllığına 4 milyon dolarlık kontrat yapan Iverson, Türkiye'de güzel günler geçirdiğini, harika bir tribün atmosferinin olduğunu ve devre arasında bile susmayan taraftarların olduğunu söylerken, kendisine gösterilen sevgiden ötürü bu yurtdışı tecrübesinden çok memnun olduğunu söyledi ancak "Öncelikli hedefim, ailem ve çocuklarıma yakın olabilmek ve NBA'de oynamak" dedi.